FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Stop joc în negocierile pentru Rapid » Cristescu: "Copos m-a dus de nas! Mai luăm masa mîine şi cam asta a fost"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 21:16

Omul de afaceri Nicolae Cristescu crede că mai sînt doar şanse minime ca el să preia Rapidul de la George Copos, simţindu-se dus de nas de patronul giuleştenilor.

"Este incredibil cum m-a ţinut Copos pînă în acest moment doar ca să afle decizia pe care o va lua mîine Comitetul Executiv. Incredibil ce mi-a putut face! În prezent sînt slabe speranţe să mai cred că pot cumpăra clubul. Am cheltuit o groază de bani cu avocaţii şi degeaba. Am vrut să ajut echipa cu ce am putut.

Chiar ieri m-am întîlnit cu opt jucători, toţi din Liga 1, care voiau să vină la Rapid indiferent de eşalonul în care va juca echipa, băieţi de caracter. Nu poate fi vorba niciodată de o asociere între mine şi Copos. Chiar ieri m-am văzut cu el şi nu mi-a spus nimic despre faptul că va trimite o scrisoare la FRF. Sîmbătă se va juca meciul amical de la Tărtăşeşti, apoi vom lua masa împreună şi cam asta a fost. Sînt de-a dreptul dezamăgit că s-a întîmplat aşa ceva!", a spus Nicolae Cristescu, conform DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (98)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  06 Iulie 2013, 22:09

Mititică mănâncă căcat. Utecilă vinde sigur, că altfel nu mai are viaţă în Giuleşti. O să fie scandal permanent, nici n-o să mai aibă curaj să se apropie de sediul clubului. E ca idolul lui, Ceaşcă, în decembrie 89. Mai poate scăpa doar cu elicopterul.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  06 Iulie 2013, 15:45
Postat de il_unico_capitano_totti pe 06 Iulie 2013, 14:26

asta face pe nevinovatu...cand el e bagat cu copos pe manevra de la inceput...am mai spus-o...

Aceiasi parere o am si eu.Avea si el nevoie de putina publicitate pt hanul lui,si sa bagat in cacealmaua asta :)))

amariusica2000
amariusica2000  •  06 Iulie 2013, 15:42

RAPIDISTI ADEVARATI..!!!!!!!! DACA STAM ASA SA ASTEPTAM,E TEAPA MARE.COPOS NU VREA SA VANDA,EL VREA SA NE SCOATA NOUA OCHII CA VINDE,,,DAR NU O VA FACE..TREBUIE SA FACEM CEVA..!!! SA-I PICHIETAM HOTELURILE DIN TOATA TARA SA PIARDA CLIENTELA..POATE ATUNCI ASI VA DA SEAMA CA NU E DE GLUMIT CU ACEST CLUB MULT IUBIT,!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează