FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Străinii Stelei puşi la zid: "În afară de Varela, toţi joacă doar pentru bani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 09:49

Adrian Neaga, fostul atacant al Stelei, a vorbit despre problemele din jocul echipei şi i-a acuzat pe străini că nu îşi dau interesul pentru a ajuta campioana României să îşi apere titlul.

"Jocul Stelei nu mai este la fel de eficient ca în anii trecuți pentru că au fost aduși foarte mulți jucători noi și suferă relațiile de joc. Apoi, în afară de Varela, care este unul dintre cei mai buni fotbaliști străini din România, ceilalți jucători nu conştientizează ce înseamnă un club de talia Stelei. Dau senzația că joacă doar pentru bani și să treacă luna", a spus Adrian Neaga la DigiSport.

Fernando Varela, singurul lăudat de Neaga, este primul căpitan străin al Stelei, după ce a preluat banderola de la Cristi Tănase.

10 străiniare Steaua în lot: Carp, Hamroun, Muniru, Kharja, Tade, Guilherme, Breeveld, Alcenat, Tahar şi Varela

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1218503951499942
Mez Sor  •  27 Noiembrie 2015, 22:21

un jucator profesionist joaca pentru bani, nu pe branza... s-a dus baba ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  27 Noiembrie 2015, 16:13

Neaga o fi prin iar gustul ierbii....Pai fotbalul e sport si meserie in acelasi timp, iar la munca vi pentru bani...normal. Fotbalul ala jucat din pasiune era prin anii 30...40..50.

geogeo
geogeo  •  27 Noiembrie 2015, 15:19

Neaga, strainii n-or fi jucand cine stie ce, dar spune ce joaca Chipciu sau A. Popa.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează