FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Străinii sunt favoriți în Derby » Casele de pariuri merg pe mâna stranierilor: ei vor face show în Dinamo - FCSB

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 00:00

Casele de pariuri merg pe mâna jucătorilor veniți din alte țări că vor reuși să marcheze în meciul de luni seară, de pe Arena Națională.

Sunt peste 300 de cotații pe care bookmakerii le pun la dispoziție celor care vor să parieze pe Derby din România. Pe lângă celebrele cote de 1x2, fanii pot alege inclusiv jucătorii care vor marca, vor primi cartonașe, vor fi eliminați, pe număr de goluri, cornere, penalty-uri și lovituri de margine.

În meciurile jucate între cele două echipe în campionat, albanezul Sulejman Demollari a fost primul jucător străin care a jucat în Derby de România, pe 6 octombrie 1991, în Dinamo - FCSB, 1-0. El este şi unul dintre cei 12 străini din întreaga istorie a meciului care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Până acum, cinci jucători străini au punctat în poarta rivalilor: Demolari, Elhamed, Palici câte o reușită, Gnohere și Nemec câte două. De partea cealaltă, șapte străini au punctat pentru FCSB: Thereau, Kapetanos, Hamroun și De Amorim, fiecare câte un gol, iar Iliev, Szukala și Boldrin au reușit câte o "dublă".

Dacă vorbim de pariuri și despre jucători străini, Harlem Gnohere, atacantul FCSB-ului transferat de la Dinamo, este marele favorit să marcheze în Derby, având cota 3,20 pentru a o face în cele 90 de minute de joc și 6,50 pentru a deschide scorul pe Arena Națională!

Eddy este urmat de Adam Nemec, cota 3,55, și Rivaldinho, cota 3,75. Stelistul Boldrin a primit din partea bookmakerilor cota 9,00 pentru a deschide scorul, iar De Amorim are cota 12,00 pentru același eveniment.

9,50este cota caselor de pariuri pentru ca FCSB să se impună în fața lui Dinamo cu același scor ca în meciul tur, 2-1 pentru trupa lui Reghecampf

4este numărul jucătorilor care au marcat în Derby-urile din campionat, atât în poarta lui Dinamo, cât şi a FCSB: Dănciulescu, C. Munteanu, D. Şerban şi A. Cristea

ALTE COTE PENTRU DERBY

Eveniment Cotă
Primul gol al meciului se înscrie până în minutul 28 2,12
FCSB câștigă la o diferență de un singur gol 3,90
Dinamo câștigă meciul fără ca FCSB să înscrie 4,85
FCSB câștigă meciul, dar ambele echipe înscriu 5,20
Denis Alibec marchează și primește cartonașul galben 5,50
FCSB câștigă după ce Dinamo deschide scorul 9,50
Denis Alibec va înscrie două goluri 11,50
Ambele echipe vor avea câte un jucător eliminat 13,00

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vasileschi
vasileschi  •  28 Aprilie 2017, 09:36

GNOERE va fi rezerva nu vad cum ar putea deschide (sau marca) din moment ce el intra dupa minutul 75 !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează