FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strâns cu ușa de conducere, Miriuță nu disperă și dă asigurări că Dinamo va prinde play-off-ul: "Nu e niciun ultimatum"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 10:14

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, își joacă postul în următoarele trei meciuri din campionat, pe care e obligat să le câștige. Antrenorul e optimist că jucătorii săi se vor autodepăși și vor reuși să prindă play-off-ul.

"Îmi doresc să câștig aceste trei jocuri rămase. Nu e vorba de niciun ultimatum, dar îmi doresc să câștigăm. Sunt trei jocuri foarte grele, dar am mare încredere în băieți. Sunt foarte optimist că vom câștiga cele trei jocuri.

Pe 18 decembrie îmi doresc să fim în play-off", a declarat Vasile Miriuță, potrivit TV Telekom Sport.

Dinamo se află pe locul 7 în Liga 1, cu 27 de puncte, la patru lungimi în spatele Astrei Giurgiu, ocupanta locului 6. 

Programul lui Dinamo până la finalul anului:

  • Sepsi (d)
  • FC Voluntari (a)
  • ACS Poli Timișoara (d)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  30 Noiembrie 2017, 13:01

DINAMO A FOST DISTRUSA DE CONTRA&MUTU , IAR MIRIUTZA NU STIE CE SA FACA ....!!!!! GREA PERIOADA ....!!!!! FLORESCU A FOST IERI MULT , FOARTE MULT PESTE CE ARE DINAMO .....!!!!! TREBUIE ADUS LA DINAMO ....!!!!! LA FEL SI GOGA SAU CORDOS .....!!!!! CEA MAI MARE DEZAMAGIREA A FOST IERI NEMEC CARE N-A MISCAT ABSOLUT NIMIC IN FATA LUI ABRUDAN SI CORDOS ....!!!! MIRIUTZA E DIN ALT FILM........!!!!! OMUL ASTA NU MAI TREBUIE LASAT LA DINAMO PENTRU CA NU STIE CE SA MAI FACA .....!!!!!! TREBUIE ADUS SMURDUL (MULTESCU) , SI ASTA ASTAZI , PENTRU CA MAINE POATE FI PREA TARZIU ....!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Noiembrie 2017, 12:34

PENEDO - ROMERA , NEDELCEARU , KATSIKAS(r.grigore) , OLIVA(oltay) - MAHLANGU , ST.FILIP - I.GHEORGHE , SALOMAO , LONGHER - RIVALDINHO(moldoveanu) !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează