FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Strategia celor de la FCSB provoacă nemulțumire: "Este o mare problemă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 13:24

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani este nemulțumit de faptul că Golofca, mijlocaș deținut în coproprietate de FCSB și moldoveni, nu joacă sufieicnt în echipa roș-albaștrilor și intenționează să-l aducă înapoi în echipa sa.

Iftime susține că motivul pentru care Dică nu se bazează pe Golofca este acela că, la 27 de ani, mijlocașul adus de la Botoșani nu mai poate aduce profit echipei lui Becali.

"Steaua nu îl utilizează foarte mult pe Golofca din cauza vârstei. La calităţile lui, dacă ar avea 20 de ani, ar juca numai cu Golofca. Are 27 de ani şi e greu să-l mai vinzi. Clubul îşi face politica pe care o consideră cea mai bună.

Golofca are nişte calităţi excepţionale, dar este o mare problemă că nu joacă. Domnul Becali are o mare expunere şi el poate să arunce orice vorbă. O vorbă aruncată distruge jucătorul. Golofca este un jucător de moral.

Eu nu ştiu dacă revine la noi. El este într-un sistem de coproprietate, este jucătorul FCSB, dar, la un viitor transfer, FC Botoşani ia mai mulţi bani. Acum aş vrea să-l iau înapoi pe Golofca. În iarnă nu ştiu ce va fi", a spus Ifitme, citat de Mediafax.

Golofca a semnat în august un contract valabil pentru 4 sezoane cu FCSB. , în schimbu unei sume de transfer de 400.000, 40% din valoarea fotbalistului, care este deținut în coproprietate de FCSB și Botoșani.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  10 Octombrie 2017, 20:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  10 Octombrie 2017, 17:38

Ce nu inteleg acesti,,dastepti'' de investitori este ca strategia ciobanului este sa slabeasca toate echipele care ii pot pune probleme in castigarea titlului,el cheltuie 1-2 milioane pe jucatorii luati si in vara poate castiga 20-30 de milioane castigand titlul

kla2005
kla2005  •  10 Octombrie 2017, 16:01

Cum? Nu-ti convine dle Iftime, plateste banii pe jucator si ia-l inapoi... Simplu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează