FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia lui Dinamo, făcută praf de o legendă a clubului: "Poţi să lauzi asemenea jucători?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 18:29

Fostul mare jucător al lui Dinamo şi al Rapidului, Dănuţ Lupu, critică strategia "cîinilor", despre care spune că au adus doar jucători refuzaţi în alte părţi. 

"A adus 3 jucatori de 35 de ani. Să nu mai zică ceva de New Dinamo cu jucători de 35 ani. Cred că jucătorii astia la anu' se lasă.

În afară de Marius Niculae, ceilalţi jucători care au fost aduşi nu-şi găseau echipă.

Poţi să lauzi asemenea jucători? Atîta timp cît îţi aduci jucători care nu-şi găsesc altă echipă, nu poţi spera la performanţe", a declarat Dănuţ Lupu la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dnminadn
dnminadn  •  01 Martie 2015, 02:18

Nu va lasati pacaliti! Praf este acest 'articol'. Praf este autorul. Praf este protagonistul. "Legenda"??? Ce-or fi atunci Nunweiller, Dumitrache, Lucescu, Dinu, Dudu Georgescu, etc.? Asta e un frustrat alaturi de Chirita, criticii de serviciu ai lui Dinamo, provocati de niste 'ziaristi' de can-can, de talcioc, de barfa ieftina. Cunoscandu-l pe Lupu, clar ca iese ceva la afacerea asta. :)) Vesti proaste, domnilor! DINAMO incepe sa mearga, stana se dezbina, asa ca incep ingrijorarile! Bunoza, El Hamed, Nicolae Grigore, Machado, Bilinski, si altii, nume care vor da multi fiori reci mirositorilor de branza. HAI DINAMO... si gata!

mirceab26
mirceab26  •  28 Februarie 2015, 10:51

Cu siguranta luase ceva la bord inainte sa dea declaratia, si....mai mult ca sigur si-a luat tainul dupa aceea. Cat mai costa o declaratie de-asta belicoasa, Danut Lupu? Nu-ti e rusine, matolule?

mirceab26
mirceab26  •  28 Februarie 2015, 10:47
Postat de zurzu_zurzu pe 27 Februarie 2015, 23:44

Dragi mei dinamovisti.Negoita nu se pricepe la fotbal si confunda hotelul cu Dinamo.Decat pensionari sau Mariusi Niculae,mai bine promoveaza tineri si in doi ani are super echipa.Si asa nu avem voie in cupele europene.De ce sa chemam toti ratii la Dinamo,ca sa dea la numar ,in loc sa promovam talentele din curtea proprie.Sunt jucatori in Liga ll mai valorosi ca multi din lotul actual care isi doresc sa joace la Dinamo pe 2-3000 euro lejer,doar ca sa se afirme,sa faca performanta si Negoita aduce toti expiratii de pe la alte echipe care ii da afara.Ce naiba a ajuns marele club Dinamo?O jucarie a acestui prapadit care se da mare milionar si el saracul e rupt in fund.Halal!

Du-te si comenteaza in zona stanii, dupa WCsb!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează