FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Strategia lui Victor Piţurcă » Antrenorul s-a pus în postura lui Costel Gâlcă: "Dacă aş fi eu la Steaua..."

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 20:57

Fostul selecţioner le dezvăluie şefilor din Ghencea ce strategie trebuie aplicată în privinţa înlocuitorului lui Sînmărtean, de ce Tănase e disperat să plece, dar şi de ce Enceanu e o achiziţie de senzaţie

"Dacă eu aş fi la Steaua, l-aş înlocui pe Sînmărtean cu jucătorii tineri din lot, Iancu, Stancu, Vîlceanu, e nevoie de sînge proaspăt la Steaua, nu de Teixeira sau alţii ca el, cum am auzit că se vorbeşte. Va cîştiga campionatul fără probleme, nimeni nu-i va putea ţine piept, nu are cine.

Champions League ar fi greu de atins chiar şi cu Sînmărtean şi Szukala, e alt nivel acolo. Problema siglei e una mare de tot. E chiar o ruşine ca Steaua să-şi schimbe sigla, rămîne fără identitate şi va pierde foarte mulţi suporteri, practic, Steaua nu va mai fi Steaua. Gâlcă a făcut treabă bună, practic a realizat maximum din ce putea să realizeze", a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

...despre Cristi Tănase: "Eu nu l-am dorit la Al Ittihad, dar el m-a sunat de foarte multe ori, că vrea să plece şi că să-l iau acolo. Îşi doreşte să plece rapid, mi-a spus că îi e greu să mai joace în această atmosferă, cum greşeşte o pasă, cum e fluierat. Din păcate, el nu valorează mai mult de 500.000-700.000 de euro fiindcă n-a plecat cînd trebuia să plece. Îmi pare rău de el, cred că va rămîne pe loc fiindcă patronul lui cere două milioane de euro, prea mult pentru cît face"

...despre Rareş Enceanu: "Acum doi ani am văzut un meci al echipei de juniori a lotului naţional. A fost în vederile mele chiar să îl chem la echipa naţională, dar s-a accidentat. Poate să fie un transfer reuşit, are calităţi foarte bune. Care-i postul lui? Pentru cineva care joacă 4-3-3 ar putea să fie unul dintre mijlocaşii centrali avansaţi fiindcă are o forţă de pătrundere mare"

...despre Adrian Mutu: "Îi doresc multă sănătate cu ocazia zilei lui de naştere, dar nu m-am gîndit nici un moment să-l iau. Dacă mai era fotbalist, ar fi evoluat bine la Petrolul, dar l-aţi văzut cu toţii, n-a ajutat cu nimic echipa"

...despre Al Ittihad: "Am o clauză în contract că pot fi demis dacă nu termin între primele 3 echipe la finalul acestui campionat, însă şefii clubului mi-au propus să renunţăm la ea şi să prelungesc înţelegerea cu ei pe încă 2 ani. Mă gîndesc, încă nu m-am decis"

...despre echipa naţională: "Nu regret absolut deloc că am plecat. O spun în premieră, nu mai suportam climatul din fotbalul românesc, eu făceam rezultate şi eram contestat zi de zi. A fost o surpriză că Iordănescu a preluat echipa, credeam că după o perioadă lungă de inactivitate nu se va înhăma la aşa ceva, însă sînt fericit că e el acolo. E o mîndrie pentru mine, un stelist, că Puiu Iordănescu, cu care m-am înţeles mereu bine, va fi cel care va culege roadele muncii mele de 3 ani"

...despre conflictul cu Reghecampf: "Fix cum a povestit el a fost, a venit să dea mîna cu mine şi i-am întors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a îndrăznit să vină să dea noroc cu mine. Eu am anunţat că nu vreau să am de-a face cu el şi nevastă-sa, care înţeleg că vorbeşte despre mine, deşi nu ştiu dacă are ceva în comun cu fotbalul. Ei sînt obişnuiţi ca în România, unde există oameni fără caracter, care azi se înjură, se scuipă, iar mîine sînt de gît. Eu nu sînt aşa. Reghe a fost jucătorul meu, l-am luat în lotul pentru Campionatul European de tineret deşi nu jucase deloc, am avut o relaţie OK cu el, dar cum a ajuns să aibă două rezultate bune a şi început să jignească"

...despre ţinuta tradiţională a saudiţilor, pe care a îmbrăcat-o: "Nu sînt rigid, poate aşa am fost caracterizat de voi, ziariştii. Un sponsor al echipei a dorit ca fiecare membru al staff-ului să poarte acel costum, care este costumul de gală al arabilor. Chiar m-am simţit bine şi cred că o să-l mai folosesc. Mie îmi place acolo, nu există restricţii pentru mine, poate pentru cei care consumă alcool, dar cum eu sînt antialcool, n-am probleme. Eu n-am văzut restricţii, în afară de faptul că nu există băuturi alcoolice şi că femeile trebuie să poarte acel costum negru. În plus, Jedah e cel mai frumos oraş din Arabia Saudită"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
solomon_i
solomon_i  •  10 Ianuarie 2015, 10:03

Deci el i la varat pe gat lui Gigi pe Enceanu !

andy_2008
andy_2008  •  10 Ianuarie 2015, 09:55

Mare antrenor Piti asta,nu sta la arabi pana in vara.

inexistentus
inexistentus  •  10 Ianuarie 2015, 09:50

Nu se gaseste vreu nebun pe acolo sa nu mai auzim de tine ? Du-te-n penisul meu cu arabii tai cu tot !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează