FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Strategie fără precedent a Stelei sub comanda lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 09:35

Gazeta Sporturilor prezintă o analiză a lotului Stelei și cum va arată formația roș-albastră, după cele nouă transferuri făcute pînă acum.

Dintre jucătorii transferați în iarna această, cele mai mari șanse de a juca în restul sezonului le au Momcilovici, Bourceanu, Pintilii, Marica şi Bawab.

Toți acești fotbaliști se învîrt în jurul vîrstei de 30 de ani. Cel mai tînăr e sîrbul, care a împlinit 28 de ani, iar veteranul e Pintilii, care a depăşit bariera a 31 de ani.

Cu modificările din lot deja efectuate, plus revenirea marocanului Kharja, se creionează un prim "11" pentru startul play-off-ului, dar şi pentru semifinalele din Cupa României şi Cupa Ligii, extrem de bătrîn. Cel mai în vîrstă de cînd Gigi Becali e patron.

Singurul fotbalist tînăr, sub 23 de ani, care va emite pretenţii de titularizare în mandatul lui Reghe, măcar pe termen scurt, va fi Nicuşor Stanciu. Şi pentru el va fi greu să joace, avînd în vedere concurenţa dură pe care o va avea din partea iordanianului Bawab şi eventual chiar din partea lui Hamroun şi chiar Kharja.

Echipa din tur: Cojocaru 20 - Rîpă 26 , Varela 28 , Toşca 23 , Guilherme 25 - Muniru 23 , Filip 25 - Ad. Popa 27 , N. Stanciu 22 , Hamroun 26 - Chipciu 26 (Tade 29)
MEDIA DE VÎRSTĂ: 24,7 ani

Cum va arăta Steaua în play-off: Niţă 28 - Rîpă 26 , Varela 28 , Papp 26 , Momcilovici 28 - Pintilii 31 , Kharja 33 (Bourceanu 30 ) - Ad. Popa 27 , N. Stanciu 22 (Bawab 31 ), Chipciu 26 - Marica 30
MEDIA DE VÎRSTĂ: 28 ani

Citește materialul integral în varianta digitală și află care este singura echipă din Liga 1 mai bătrînă decît Steaua și de ce această iarnă a fost cea mai productivă pentru Gigi Becali.

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

√ Steaua apelează la metode inedite pentru a îmbunătăți nivelul fizic al jucătorilor

√ Mutu la ASA Tg. Mureș » Marketing da, banderola nu

√ Stofă de fotbalist » Paolucci a demonstrat că are școala celor de la Juventus

√ Povestea lui Dan Canță, 17 ani, cel mai tînăr român și australian care a traversat înot Canalul Mînecii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
valiro
valiro  •  21 Ianuarie 2016, 12:07
Postat de spion_kop pe 20 Ianuarie 2016, 17:04

tinere cocos, apuca-te de citit istoria lui Liverpool, te-ai jucat prea mult FIFA, stai prea mult la tv, LFC, MCU, CHE nu sunt abrevierile echipelor, este doar o gaselnita din jocuri si a Sky Sports sau altir televiziuni, nu exista asa ceva, FCSB nu este o prescurtare de initiale, este chiar numele echipei, Steaua Bucuresti este un nume interzis catre folosinta ....

Unde scrie ca FCSB e numele echipei ? Eu vad la registrul comertului Societatea Comerciala Fotbal Club Steaua Bucuresti, o societate infiintata in 2003. Acum te intreb eu : cum a castigat aceasta Societate Comerciala Cupa Campionilor in 1986 ? Sa nu confundam cu schimbarea de nume, orice societate isi poate schimba numele, anul infiintarii si numarul de inregistrare raman aceleasi.

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Ianuarie 2016, 04:35
Postat de disclosure pe 20 Ianuarie 2016, 17:28

Tu nici nu stii diferenta dintre numele echipei si ce apare pe sigla , numele e FC STeaua Bucuresti cu marca FCSB. FC Barcelona / FCB , Liverpool / LFC , etc.

Gresit. Numele e FC Gazde, cu sigla FCSB.

grandetorito
grandetorito  •  20 Ianuarie 2016, 17:52
Postat de disclosure pe 20 Ianuarie 2016, 17:28

Cojocaru ce cauta in echipa din tur ? :)))) Eu am vazut c-a jucat Nita.

Trebuia sa iasa socoteala pe gesepe.ro... Nu conteaza daca e adevarat ce scriu sau nu! :)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează