FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategie inexplicabilă la Dinamo » "Câinii" renunță la al 10-lea căpitan din ultimii 3 ani

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 17:23

Ionuț Nedelcearu va fi vândut de Dinamo în prima ligă din Rusia, la Ufa, și nu va fi pe teren în derby-ul cu FCSB de duminică.

Fundașul de 21 de ani se înscrie astfel pe o listă extrem de consistentă a jucătorilor din ultimii ani care, imediat după ce au primit banderola de căpitan, au părăsit Dinamo.

Primul căpitan al "câinilor" este Sergiu Hanca, dar Nedelcearu a primit banderola când mijlocașul a trecut rezervă.

alte exemple de căpitani transferați

Cosmin Matei și Marius Alexe au fost jucătorii care au purtat cel mai des banderola între 2015 și 2016 însă, tentați de salariile mari oferite din străinătate, aceștia au plecat de la Dinamo, fiind transferați la Atromitos, respectiv Karabukspor.

Următorul jucător care a plecat de la Dinamo după ce devenise căpitan a fost un croatul Alioșa Vojnovici. Adus de Rednic la începutul sezonului 2015-2016, acesta a primit banderola pe parcursul sezonului, însă a plecat de la echipă în urma unui conflict cu Rednic, culmea, chiar omul care-l adusese la club.

Au urmat Paul Anton și slovenul Miha Mevlja, Dinamo reușind să se despartă în decurs de doar o lună de cei doi căpitani: Anton a fost împrumutat la Getafe, în timp ce fundașul sloven a fost cedat la FK Rostov. Culmea, Dinamo l-a mai vândut o dată pe Anton, acesta fiind cedat în iarnă tot în Rusia, la Anji.

Imediat după plecarea lui Mevlja, banderola a fost preluată preț de câteva meciuri de Dorin Rotariu, însă acesta a fost vândut în urmă cu un an la FC Bruges.

În cele din urmă, în partea a doua a sezonului trecut, banderola a ajuns pe brațul lui Antun Palici, jucătorul refuzând să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo vara trecută. În cele din urmă, croatul s-a întors la Dinamo în această iarnă.

Sezonul, echipa a fost condusă din teren și de Dan Nistor, însă acesta a plecat în vară la CFR Cluj. La fel ca în cazul lui Palici, Nistor a fost repatriat în această pauză competițională.

"Trendul" a continuat și în această iarnă, Dinamo renunțând la alți doi căpitani. Filip a plecat în Croația, la Hajduk, în timp ce Nedelcearu a fost vândut la Ufa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  15 Februarie 2018, 02:25
Postat de Ion Dinu pe 14 Februarie 2018, 22:55

Nu este strategie este prostie și neputință din partea unui patron de hârtie !!!!

Pe zi ce trece se confirma acest lucru!

1422898941351462
Dan Antoniu  •  14 Februarie 2018, 23:17

daca nu intra in play off, pun pariu ca Miriuta e de vina !

136478460478050
Ion Dinu  •  14 Februarie 2018, 22:55

Nu este strategie este prostie și neputință din partea unui patron de hârtie !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează