FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIȘOARA 1-0

Straton, după o evoluție magnifică în fața lui Dinamo: "Sunt dezamăgit că am pierdut așa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 22:47

Cătălin Straton a fost senzațional în partida pierdută de ACS Poli Timișoara pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, după ce a avut 7 intervenții decisive în fața "câinilor". El a fost bătut doar dintr-un ofsaid nesancționat.

"Felicitări echipei Dinamo pentru victorie. Sunt dezamăgit că am pierdut. Trebuie să facem ceva să ne revenim, să fim mai puternici mental, că fizic stăm bine. Trec etape și nu acumulăm puncte, iar zona minată e foarte aproape de noi.

Țin să-i mulțumesc domnului Leo Grozavu, am avut o relație foarte bună cu el. El n-are nicio vină. Acum suntem alături de Rică, e un antrenor tânăr. Am încredere în el că va face treabă bună. Nu comentez arbitrajul, pentru mine meciul se termină după 90 de minute", a declarat Straton la Look TV.

Robert Moldoveanu, autorul unicului gol al partidei dintr-o poziție de ofsaid, dedică victoria mamei sale: "Am luat galben pentru că mi-am dat jos tricoul, dar a meritat. Am dedicat victoria mamei mele. Îi mulțumesc lui Mister că-mi dă șanse. De la meci la meci vor veni mai mulți suporteri. Nu sunt în măsură să vorbesc despre șeici, vom vedea ce va fi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  20 Aprilie 2018, 23:44

Straton a fost cu adevarat imperial! A scos tot ce a fost pe poarta, putea fi 3 sau 4-0 la pauza fara el! Cat despre fitosul care si-a aruncat tricoul pe jos, il anunt ca e mai prost si decat Morutan! Ala macar marcase pt Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează