FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Stupoare la campioana României » Fotbalistul în care Șumudică își punea încrederea pleacă de la club!

Kristi Vangjeli primul din stânga jos  // Foto: Raed Krishan
Kristi Vangjeli primul din stânga jos // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 18:22

Astra n-a avut un început de sezon prea bun în Liga 1 și antrenorul Marius Șumudică a pus asta pe seama lotului redus numeric după plecările unor jucători precum Boldrin și De Amorim.

În ciuda faptului că nu are prea mulți jucători la dispoziție, Astra va renunța și la albanezul Kristi Vangjeli, care a fost adus în aceasă vară, anunță Digisport.

Acesta își va rezilia contractul de comun acord. Fotbalistul n-a fost în lotul giurgiuvenilor la meciul de pe terenul lui West Ham, scor 1-0 pentru Astra.

Despre fundașul de 30 de ani Marius Șumudică avea doar cuvinte de laudă în momentul în care l-a adus: "Vangjeli este un jucător inteligent, experimentat, în care am încredere".

Vangjeli a jucat până acum la formaţiile Aris Salonic şi Cernomoreţ Odesa și Skenderbeu, iar la Astra a fost adus pentru a-l înlocui pe Pedro Queiros, care a ajuns în Portugalia la GD Chaves.

4,2 e media
notelor primite de Vangjeli din partea Gazetei Sporturilor în cele 5 apariții pe care le-a avut anul acesta în Liga 1. Ultimul calificativ primit a fost 3, pentru prestația cu CFR (1-5)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 August 2016, 11:01

Pacat ca pleaca albanezul in care isi punea increderea marele antrenor. Era cel mai comic fundas dreapta. Campionatul va fi mai trist fara el...

kos_tyn
kos_tyn  •  28 August 2016, 08:34

mintea asta minunata nu se semneaza? in ce conjunctura foloseste asta "stupoare"!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 August 2016, 20:48

Sa-l ia si pe Romera cu el !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează