FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Succesul Rapidului din Ghencea e pus sub semnul întrebării de una dintre gloriile giuleştenilor: "Va fi prea tîrziu"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 21:41

Rapid a uimit pe toată lumea după ce a cîştigat în Ghencea cu Steaua, scor 1-0, iar Marian Rada, fost antrenor în Giuleşti, a avut o reacţie misterioasă. 

"Cînd vă veţi da seama că la Rapid e totul fals, va fi prea tîrziu", a scris acesta pe Facebook, lăsînd multe lucruri să fie interpretate.

Fanii Rapidului au reacţionat destul de repede şi l-au atacat pe acesta în comentarii, reproşîndu-i că postarea vine ca urmare a invidiei pe care o poartă echipei de acum, de la care a fost îndepărtat la finalul anului trecut de noua conducere.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
magura
magura  •  25 Februarie 2015, 15:20
Postat de valiro pe 24 Februarie 2015, 10:18

Da, mai exact din 24.09.2012, cand a castigat Steaua cu 1-0. De unde ai inventat povestea asta cu 12 ani ? Probabil din GSP ca astia scriu fara sa verifice...

Pretenaaaas, in Ghencea, nu pe Arena Nationala!!!! Hai, ca esti SPECTATOR al fcsb-ului, te inteleg, dar nu inteleg de ce nu poti sa citesti...? :))))))))))))))))

magura
magura  •  25 Februarie 2015, 15:18
Postat de marioa pe 24 Februarie 2015, 08:43

Un astfel de comentariu venit din partea lui Rada este de bine. Aveam ceva dubii asupra noii echipe a Rapidului dar acum s-au dus. Vor face treaba buna. Nu de alta dar Rada si fotbalul sunt ca sinele de cale ferata pe care il alergau suporterii cu ceva ani in urma. Cand vrei sa retrogradezi il chemi pe Rada si se rezolva imediat. Oricum ceea ce s-a facut la Rapid acum este copie perfecta a cea ce s-a facut la Petrolul cu cativa ani in urma cand s-au adus in pauza de iarna multi jucatori necunoscuti si Multescu antrenor reusind o salvare de la retrogradare pe care nu o mai credea nimeni. Ba mai mult, in anul urmator au luat si cupa.

Corect, ai dreptate, asa este! Daca ar fi si la RAPID asa...

magura
magura  •  25 Februarie 2015, 15:16
Postat de sorin72seb pe 24 Februarie 2015, 20:44

Daca Rapidul bate si pe Viitorul Constanta ,inseamna ca meciul cu Steaua nu a fost trantit.....dar daca pierd atunci muia care au dat-o stelistilor se va intoarce impotriva lui si a celorlalti....si sa vezi fratioare ce GANGBANG ISI IAU Pancu si companya

Teoretic, ca si lot, RAPID ar mai valoros, desi sunt niste neconoscuti, dar avand in vedere cum au jucat cu fcsb, fiind la primul meci oficial impreuna, spune multe. In repriza a II-a fcsb nu prea a miscat in front, nu si-a putut lega pasele lungi si nici la poarta nu au tras de la distanta. Apararea RAPID-ului s-a aparat bine si a atacat letal cand a avut ocazia. Echipa Viitorul-ui este cunoscuta, deci nu poate aduce mari surprize. HAI RAPID!!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează