FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sume fabuloase cheltuite pe transferuri de roș-albaștri, față de celelalte echipe » Steaua: 3.200.000€! Cât a dat restul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 01:00

Gigi Becali a cheltuit în această vară peste 3 milioane de euro pe achiziţii, atât cât au plătit fiecare dintre Dinamo şi Astra, doar că în ultimele 7 veri.

De Amorim şi Boldrin au semnat ieri contractele cu Steaua. Primul pe 5 ani, al doilea pe 4! Un milion de euro e suma de transfer, care se adaugă celorlalte achitate pe Tănase, Popescu şi Achim. Este vara din ultimii 4 ani în care Becali cheltuieşte cei mai mulţi bani pe cumpărarea de fotbalişti. Cum preţul pe Tănase a fost de 1,5 milioane plus TVA, adică 1,8, totalul sumei investite de vicecampioană atinge 3,2 milioane de euro.

Nu doar că Steaua nu are concurent la acest capitol, dar principalele rivale din Liga 1, Dinamo şi Astra, au făcut acest efort financiar în ultimii 7 ani!

Cifrele incredibile pot fi văzute în ediția tipărită de azi și în cea digitală, alături de alte recorduri financiare ale roș-albaștrilor!

Alte subiecte exclusiv print:
✓INTERVIU Eroul lui Dinamo cu Voluntari clarifică "episodul Steaua" și se prezintă ca fotbalist
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
potera
potera  •  13 August 2016, 19:36
Postat de bvd_magheru pe 13 August 2016, 06:52

Eu m-am referit la chestia cu eliminarea city-ului !! City-ul ar fi fost spulberata si de steaua si de dinamo pe timpul comunismului asa cum a treia echipa din premier league a fostt spulberata de universitatea craiova la inceputul anilor 80 in plin comunism . Acum chiar si steaua e o jucarie mica . Ce poate sa faca este sa nu se faca de rusine si atit .

manchester city de atunci, poate, manchester city nu cred... eu am vorbit de minune nicidecum de puturinta

potera
potera  •  13 August 2016, 19:31
Postat de nebraska pe 13 August 2016, 08:43

Alea-s luate de Steaua bai capatana nu de fcsb....copchil prost cu bubencap.

Nene, Steaua are o semifinala de cupa europeana si in era Jiji. Au trecut deja 10 ani de la cosmarul Middlesbrough

potera
potera  •  13 August 2016, 19:25
Postat de haideusicfr pe 13 August 2016, 08:01

Sa lasam *corectitudinea * lui..*Jiji*.A fost si la mititica pentru * corectitudinea sa.A fost surprins de tv cand alerga cu valiza plina de bani dupa autobuzul Gloriei Bistrita ,iar cu CFR-ul i s-a infundat.Doar ca aceasta mizerabila *cooperativa* in care intre Hagi,Mi ,MAPN ,securistul Paunescu si altii l-au scos basma curata.Daca l-ar fi luat la bani marunti cu stadionul ,cu sigla,cu deconturile era gata.In plus cum am mai zis sa fii portar la o firma de paza iti trebuie cazier.Patron de fotbal ( unde se invart bani grei!) nu. 100% o va da in bara ,desi are toate conditiile de a ramane singur in competitie ,restul echipelor traiesc vremuri grele.Pana si Stelei ii va fi greu caci nu va avea adversar. Cei 10-15 % ce se dadeau pe vremuri lui Steaua si Dinamo au reaparut(sau n-au disparut niciodata) -vezi al doilea gol cu Botosaniul din offside.

1. Vezi tu, alerga dupa jucatori cu sacosa de bani sa joace cinstit, fiindca daca campionatele noastre de fotbal s-ar fi jucat pe bune, Steaua cu greu ar fi pierdut unul sau maxim doua. 2. Jiji platea chirie pe luna cat plateau Rapidul si Dinamo, la un loc, pe tot anul. 3. Iar esti intr-o mare eroare privind pe Hagi, el a fost singurul cetatean roman care s-a impotrivit public preluarii echipei Steaua de catre Jiji. De ce nu ai urlat in 2003? 4. Legat de deconturi, cred ca vrei sa zici de deconturile coloneiilor de la CSA care au papat toti banii veniti pe Hagi, Ilie Dumitrescu, etc. , de au dus clubul de fotbal in faliment. Jiji pentru ce trebuia sa deconteze cheltuiala proprilor bani? Daca ar fi fentat fiscul, mai ziceam, dar pe plus a venit in ultimii ani si daca ar fost ceva, nu se mai chinuiau procurorii in puscarie pentru ca le-a dat whisky hotilor ce i-au furat masina sau ca au gasit o valiza de bani car trebuiau dati lui U Cluj prima sa joace corect (ajunsesera sa afirme ca fotbalistii de la U sunt functionari publici. De rasul curcilor. 5. Etc plus ca mi se face lehamite de opacitatea de care tu si multi altii dati dovada. De mintea putina pr care o aveti in dotare. Etc.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează