FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAŞI 1-0

Şumi a pus tunurile pe Budescu: "Are kilograme în plus, i-am spus că îl voi chinui"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 22:49

Marius Şumudică susţine că Budescu nu e la parametrii fizici optimi, aşa că îl ţine în teren cât mai mult, pentru ca atacantul să ajungă la cea mai bună formă.

"Budescu încă mai are câteva kilograme în plus, i-am spus de fiecare dată că îl voi chinui şi că îl voi ţine în teren cât mai mult. Încă este în urmă cu pregătirea. Azi nu s-a mai supărat când l-am schimbat (n.r. ca la Târgu Mureș, detalii AICI)", a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.

Ultimele două victorii îi dau speranţe tehnicianului Astrei că echipa sa va juca în play-off.

"M-a nemulţumit puţin jocul, în a doua repriză am reuşit să avem câteva ocazii. Am fost inspirat la schimbarea cu Florea: obţine penalty şi câştigăm. Sunt frumoase victoriile astea. Cred că vom prinde play-off-ul până la urmă", a adăugat tehnicianul Astrei.

"Suntem obosiţi, nu e uşor, cred că avem peste un tur de campionat jucat, la două zile nici nu avem timp de recuperare. La Roma nu trebuie să ne facem de ruşine. M-am dezobişnuit puţin să stau pe bancă, din cauza faptului că am fost suspendat"
Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  27 Septembrie 2016, 07:50

Pe clovnul asta cica l-au facut cetatean de onoare al Giurgiului.Va dati seama cum sunt ceilalti oameni din Giurgiu,daca asta-i spuma?

ftwraku
ftwraku  •  26 Septembrie 2016, 23:35

Ba,zice lumea Dinu-vinu,e drept,uneori derapeaza atunci cand isi mai da o parere,insa postura de fotbalist care a jucat contra lui Pele la un CM ii da oarece drept sa mai zica si el o parere,buna rea...Daca tot avem specialisti pe care ii musca mingea,care au lucrat in combinat si peste noapte au devenit specialisti in fotbal,gen Meme,care mai sunt si infractori DOVEDITI,infractor care ne-a bagat mana in buzunar la toti si ne-a furat un milion de euro,adica cam 0.225 lei de caciula. In fine,el fiind totusi un infractor marunt in comparatie cu ceilalti. Revenind,ba,daca unu caruia voi ii ziceti Dinu-vinu,bla-bla-bla,mistoruri toate cele,ESTE CAM SINGURUL CARE A ADRESAT O INTREBARE logica acestui mini clown,cam ce zice asta despre comentatorii astia de la tv ? "Astra e o echipă complet nepregătită din punct de vedere fizic. Iașiul putea obține mai mult azi, chiar dacă a avut 6 jucători indisponibili. Sunt surprins că Șumudică spune despre Budescu faptul că nu e pregătit fizic. E la Astra de două luni și jumătate. Nu e posibil așa ceva. Cred că e vina staff-ului tehnic. Nu se poate să se prezinte așa. Nu înțeleg, cum e posibil așa ceva?" BA,NU AI SI TU VINA,CAND AI DAI ZICI CA VIN SA JOACE FOTBAL DUPA O ZI PETRECUTA IN UZINELE DE OTEL ale lui Andrew Carnegie din anii 1800? da-o dracu,ca suntem profesionisti,astia au 2meciuri pe saptamana,apoi recuperare si antrenament,cum naiba esti atat de mort? Inseamna ca nu ii ti in mana,ca fac ce vor,nu ii pregatesti/recuper

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close