FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a anunțat ce l-a oprit să o antreneze pe FCSB: "Doar în această situație aș fi fost acum în locul lui Dică"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 17:08

Marius Șumudică întreținuse zilele trecute varianta care îl dădea ca înlocuitor al lui Reghecampf, alegând să nu răspundă tranșant pe acest subiect. Abia acum, după ce lucrurile pe banca tehnică a FCSB-ului s-au lămurit, antrenorul Astrei a fost mai clar în privința șanselor ca el să ajungă la roș-albaștri. 

"Nu s-a pus problema să merg la FCSB, dar s-a speculat pentru că sunt prieten cu Gigi. Era foarte greu, pentru că între mine şi acel club nu există chimie.

Nu regret ceea ce am făcut până acum, am un trecut rapidist şi asta este. Probabil că dacă nu aveam în suflet această iubire pentru Rapid, acum aş fi fost în locul lui Dică! Îi doresc să aibă rezultate.

Nu tratez cu nimeni la această oră, îmi văd de următorul joc din acest sezon. Îmi doresc să antrenez afară, asta este prima opţiune.

În acest an am avut în campionat slab, ăsta este adevărul. Din păcate, regulamentul lasă loc de interpretări şi iată că iar ajungem la TAS”, a declarat Marius Şumudică la Sport Total FM. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
spinoza
spinoza  •  16 Mai 2017, 21:57

Ce mari performante are Shumibet. Vorbeste de profesionalism si sustine ca trecutul rapidist nu-i permite sa antreneze Steaua!? Pai numai in Romania poti auzi aberatii de genul asta. Sa presupun atunci ca Shumibet asteapta un telefon de la Barca? Ca tot pleaca Luis Enrique...

364058783974964
Eyrius Eyris  •  16 Mai 2017, 21:49

Ca stelist recunosc faptul ca omul acesta era antrenorul perfect pentru FCSB.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Mai 2017, 21:17

i-a dat flit si rotaru! :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează