FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a comentat decizia primită de la UEFA » De ce nu vrea să stea pe bancă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 20:15

Marius Șumudică a explicat de ce a ales să nu stea pe bancă la meciul din această seară cu FC Copenhaga. 

"Sunt la stadion, dar într-o lojă care nu are de-a face cu echipa. Nu vreau să risc nimic. Am fost informat de observator că puteam sta pe bancă. Nu era nimeni trecut pe listă că ar fi fost suspendat.

Le-am zis să-mi dea ceva scris. Dacă apoi FRF reclamă? Sau altcineva... că am mulți prieteni pe aici care mă pot reclama!

Am cerut să știu exact perioada în care sunt suspendat. Cum a scris FIFA, de la 8.06.2016 până la 8.08.2016, atunci ar însemna că la Copenahga eu pot merge să stau pe bancă, pentru că mai am acele zile din urmă, pe care le-am ispășit", a zis Șumudică la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  28 Iulie 2016, 10:58

Sumi va plinge cu lacrimi mari dupa eliminarea din Copenhaga, el este suspendat pentru ca este un *** si are si mult *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  28 Iulie 2016, 09:46

Avand in vedere ca sunt 2 perioade diferite defapt suspendarea e mai mare.Era logic si de bun simt ca suspenarea interna si cea externa sa coincida ca si perioade, ca e vorba de o singura fapta.

grandetorito
grandetorito  •  27 Iulie 2016, 23:27

Sumudica e suspendat incepand din 22 Iulie 2016 pentru o luna si trei saptamani in competitiile interne. In Europa, Sumudica e suspendat de pe 8 iunie pana la finalul acestei luni. Dupa ce ii elimina danezii, nu vor mai exista confuzii... Va fi suspendat pana aproape de mijlocul lui Septembrie. Simplu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează