FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a dezvăluit ce echipă vrea să antreneze în viitor + Întâmplare haioasă povestită: "A oprit un BMW lângă mine"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 12:10

Marius Șumudică a dezvăluit că după aventura la Astra și-ar dori să antreneze în continuare la fostele echipe la care a jucat, însă nu exclude nici varianta CSU Craiova.

"Aș vrea să antrenez Debrecen, în Ungaria. Și la Omonia Nicosia aș vrea. În general aș vrea să antrenez la echipele la care am jucat. Noi suntem departe de fotbalul maghiar. Noi nu oferim nimic. Atunci când am fost în cantonament la Craiova pentru meciul de la Turnu Severin am făcut poze în 3 zile câte n-am făcut toată viața. M-au luat de m-au pupat...

Am zis că următoarea echipă la care m-aș duce să antrenez e Craiova. La Craiova m-am simțit respectat", a declarat Șumudică la Sport Total FM.

Marius Șumudică a jucat de-a lungul carierei la Sportul Studențesc, Rapid, Dacia Unirea Brăila, Corvinul Hunedoara, Maritimo, Debrecen, Omonia Nicosia, UTA Arad și Gloria Bistrița.

Marius Șumudică a povestit și o întâmplare haioasă petrecută în urmă cu câteva zile: "Acum 3 zile eram oprit la semafor și lângă mine a oprit un BMW. Omul a dat geamul jos, și-a băgat pumnul în gură și a spus: «te-aș mânca!», eu l-am întrebat dacă e FCSB-ist și i-am răspuns la fel. N-am nimic cu ei atâta timp cât nu se întrece măsura".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1585505888380775
Bavaria Land  •  28 Mai 2016, 01:31
Postat de visinu pe 27 Mai 2016, 20:24

Daca si asta e ziarist i-mi trimit si eu CVul la redactie.

i-mi =))

visinu
visinu  •  27 Mai 2016, 20:24

Daca si asta e ziarist i-mi trimit si eu CVul la redactie.

para.para
para.para  •  27 Mai 2016, 14:48

"Marius Șumudică a jucat de-a lungul carierei la Sportul Studențesc, Dacia Unirea Brăila, Corvinul Hunedoara, Maritimo, Debrecen, Omonia Nicosia, UTA Arad și Gloria Bistrița." - cu mintea la echipa lor de suflet, fcsb, angajatii acestei hartii de casa a lui jiji, "au uitat" ca Sumi a fost campion cu Rapidul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează