FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Șumudică a dezvăluit cel mai mare regret din carieră + care e jucătorul lui favorit: "Dar nu mai știu nimic de el, a dispărut"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 21:35

Prezent la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, Marius Șumudică a vorbit despre cel mai mare regret al carierei și despre situația unuia dintre jucătorii lui favoriți. 

Marius Șumudică a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale: "Mă doare sufletul. Rapidul pentru mine înseamnă totul. Este clubul pe care l-am iubit și îl iubesc necontenit.  Cel mai mare regret este că nu am reușit să iau titlul ca antrenor.  Am citit în Gazeta că domnul Petrache ar dori să facă ceva pentru Rapid. Imediat am pus mâna și l-am sunat. Am vorbit cu  dânsul".

Antrenorul campioanei a vorbit și despre un fost jucător al Astrei: "L-am dorit enorm pe Romario Kortzorg, dar un e tip ciudat. Dacă îi întârzie o zi salariul, dispare. Nu venea la antrenament, a dispărut. Nu mai știu nimic de el.  Era feblețea mea. Cred că și-a depus memoriul. Foarte bun fotbalist. Avea calități extraordinare. Un băiat citit, foarte inteligent". 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  14 Martie 2017, 02:54

Da, sunt ciudati astia cu integritate care nu accepta sa se profite de ei, asta e... Si noua ne pare rau ca nu ai reusit sa iei titlu cu Rapid, dar te iubim si suntem langa, oricum, pe oriunde ai fi. Bafta si lasa ***! FZR! :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close