FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică a dezvăluit superstiția lui Alibec: "Face asta înainte de fiecare meci" » Câte kilograme în plus are atacantul

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 09:21

Marius Șumudică i-a luat din nou apărarea lui Denis Alibec, după ce atacantul care din iarnă va trece la Steaua a fost acuzat în mod constant că are probleme cu greutatea. Totodată, antrenorul campioanei a mărturisit și principala superstiție a lui Alibec.

"Alibec are maximum 800 de grame - un kilogram în plus. Avem un cântar care îţi dă şi concentraţie de apă şi tot. Costă 2.000 de euro. Sunt jucători care au această conformaţie. Este o mare diferenţă între Alibec şi Rusescu în ceea ce înseamnă masa musculară.

"Îl adorm pe pernă. Nu pot să vă spun care sunt capriciile lui. Să vă spun că se spală pe picioare înainte să ne spunem ultimele cuvinte în cabină. E superstiţia lui. La naţională când a făcut asta, s-a spălat pe picioare înainte să îşi pună ghetele, s-a spus că a fumat o ţigară. Mâine mă voi informa mai bine cu meniul şi capriciile şi vă transmit tot ce trebuie pentru a face faţă şi la Steaua. Nu fumează, nu întârzie la micul dejun, nu se trezeşte la 1", a spus tehnicianul Astrei la TV Digi Sport. 

Steaua i-a plătit Astrei două milioane de euro în schimbul atacantului de 25 ani. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Decembrie 2016, 13:21

cat de gras e asta, frate...

cobra_z
cobra_z  •  05 Decembrie 2016, 12:24

daca la astra superstitia era sa se spele pe picioare ,la fcsb trebuie sa se spele mai ales pe maini fiindca acolo toti sunt manjiti...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  05 Decembrie 2016, 11:57

deci de la Astra Girgiu,Alibec e singurul care se spala pe picioare(si acest lucru e caracterizat drept superstitie).noroc ca nu joaca fotbal in sala :))))) o fi o chestie specific Giurgiului,ca prea e suspect ca sumudica e cetatean de ONOARE la Giurgiu(va dati seama cum sunt restul locuitorilor,daca asta reprezinta onoarea orasului :)))) ).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close