FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a explicat de ce nu a ajuns la FCSB vara trecută » "Săgeți" către MM Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 21:40

Marius Șumudică a explicat de ce nu a ajuns la FCSB vara trecută, înainte ca Nicolae Dică să vină la cârma echipei. Tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra recunoaște că MM Stoica s-a opus.  

"Nu a depins de mine să mă duc la FCSB. Acolo e o persoană cu care e foarte greu să lucrez împreună. La MM Stoica mă refer. Și el a declarat asta. Am avut noi niște schimburi de replici, probabil de asta.

Îmi doream să iau titlu, dânsul era la Steaua și na. Există o antipatie, a spus-o și el. Dacă el are o antipatie, eu nu pot avea o simpatie față de dânsul. Acum nu există compatibilitate", a zis Marius Șumudică la Europa FM.

"Gigi mi-a făcut o singură promisiune. Niciodată nu mă va obliga să lucrez cu un antrenor cu care nu vreau să lucrez. Mi-a promis asta și nu va face asta niciodată" MM Stoica 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  22 Mai 2018, 15:03

Becali ar trebui sa se decida:ii trebuie un antrenor adevarat, sau prefera sa mentina in continuare pe "managerul general" si aducand numai antrenori pe placul "managerului general" adica niste antrenori...de paie?!Nu realizeaza ca timpurile s-au mai schimbat fata de anii 2009 si in continuare ?Nu prea mai are nimeni curaj sa "puna botul", pentru ca institutiile de specialitate s-au perfectionat mult la nivel de tehnica de filmare-inregistrare de la distanta si la nivel de profesionalism!Si nu mai e nici Basescu la presedentie, iar Dragnea nu are putere!

112718839608210
Bumbu Dorel  •  22 Mai 2018, 14:16

Eu sper ca actualul manager general,arogantul puscarias va fi primul transfer de la FCSB,catre echipa Tunari din liga 3-a.Sint convins ca acolo va da un randament mai bun.

137729076992236
Conache Pavel  •  22 Mai 2018, 11:26

Sper ca suMU(d)ICA sa nu ajunga niciodata antrenor la Steaua, ar fi o calamitate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează