FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 2-0

Șumudică a explicat motivele înfrângerii cu Pandurii: "A fost ca în meciul cu FCSB"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 22:43

Pandurii a învins pe teren propriu Astra, campioana României, scor 2-0, însă Marius Șumudică spune că a pierdut din cauza faptului că n-a folosit nouă titulari.

"Suntem plecați de 5 zile de acasă, am stat în cantonament la Craiova. Nu știam ce să facem după acea tragedie. I-am lăsat pe străini să plece pentru că vacanța e foarte scurtă. Am jucat fără 9 titluari, dar am folosit și alți jucători, pentru a vedea cu cine vom continua din vară.

Azi s-a întâmplat ca în meciul cu FCSB din Cupa Ligii. Când nu pui două-trei piese alături de ei e greu. Pandurii a fost o echipă mai motivată. Noi trebuie să mai aducem 2-3 jucători și cred că Astra se va bate la titlu și anul viitor", a declarat Șumudică la Dolcesport.

"S-a simțit lipsa titularilor, dar în același timp pot spune că nu. Ei au jucat foarte mult și trebuiau odihniți. Am avut și azi ocazii, am controlat a doua repriză. Am încercat să jucăm fotbal, dar din păcate n-am putut egala"
Geraldo Alves

Echipa de start a Astrei în meciul cu Pandurii: Gavrilaș - Scarlatache, Geraldo Alves, Oros, Stan - Seto, Al. Ioniță - D. Florea, Dandea, De Amorim - D. Niculae
Rezerve: Boșneag, Boubacar, Moise, Răileanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Mai 2016, 09:01

Ninel parca-i Crotalie: ii da inainte cu FCSB, ca ala cu galeria. Cosmarul vietii lor de ***... Hei, hei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  10 Mai 2016, 06:27
Postat de vladrdum pe 10 Mai 2016, 01:12

Bai fratilor, chiar asa de parasutati sa fiti sa-l puneti pe Ionita la inchidere, Dandea in spatele varfurilor, Florea extrema si Niculae varf inpins?!?!?! Nici macar nu sunt fan al Astrei si imi dau seama ca habar nu aveti cum s-a asezat echipa! Nu mai are cine sa scrie la gsp si ati luat echipa de la portarul stadionului?

Pai la ce sa te astepti ? Uita-te cind dau echipele de start...cel putin2-3 greseli....

431516447010175
Nuta Radu  •  10 Mai 2016, 06:22

Domnilor comentatori si ziaristi,oare cat timp trebue sa-i cantati in struna acestui PARIOR,fara pic de perdea crezand ca el prosteste pe toata lumea acest individ neserios ia intors ajutorul dat de puiul de general cand a dat indicatii din afara stadionului sa o lase mai moale in repriza a 2 a fiind cu un om in plus pe teren iar cu steaua a sarit sa-i rupa piciorul jucatorului dela steaua ,acest fariseu de Sumidupa ce a facut gainarii cu dinamo si panduri are tupeul sa se pronunte ca a jucat la fel cum a jucat cu steaua imi pare rau dar in situatia data cu regret o spun nu va faceti meseria ,ptru ca iati cantat in struna acestui individ care si cand se scoala dela masa pronunta cuvantul fcsb=PRIORUL care face suspendarea la fara freventa faina conducere la frf si lpf multumesc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close