FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a explicat reacțiile nervoase cu Botoșani: "Dacă toate fisele care m-au lovit în cap erau euro, acum eram bogat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 20:13

Marius Șumudică a explicat de ce a răbufnit la finalul meciului cu FC Botoșani, câștigat de Astra Giurgiu, scor 1-0. Antrenorul giurgiuvenilor a vorbit și despre pariuri, fiind chemat de două ori la Comisia de Disciplină din cauza faptului că ar fi jucat la pariuri pe internet. 

"Am trăit într-o presiune extraordinară la Botoşani. La final, m-am întors către tribună şi am râs în batjocură. Atâtea fise m-au lovit în cap... dacă ar fi fost euro, mă îmbogăţeam. Dar am văzut că sunt de cinci bani şi le-am lăsat pe jos.

Nu vreau să reproduc ce cuvinte mi s-au spus. A fost ceva josnic: am fost scuipat, am fost hulit. Pe unde mergem întâmpinăm tot felul de probleme, de aceea am răbufnit la conferinţa de presă", a spus antrenorul Astrei, la Digi Sport.

...despre pariuri: "Dacă ştiam să pariez, mă îmbogăţeam. Eu ştiu să antrenez echipe, iar rezultatele se văd. Să stai 18-19 etape pe primul loc înseamnă ceva, chiar dacă jucăm şi prost. Mă oboseşte foarte tare subiectul cu pariurile, devine la un moment dat foarte agasant".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
895251067213142
Mihaila Aurel  •  21 Februarie 2016, 07:55

Sigur te imbogateai daca jucai la pariuri de toate fisele care te-au lovit in cap si mai ales daca pariai pe infrangerea Astrei intr-un meci in care era favorita

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Februarie 2016, 02:18

Cu coji de seminte nu te puteau lovi.Ca asta e placerea pe la Botosani.Femei,copii ,barbati scuipa coji de seminte.,

steauaucl
steauaucl  •  21 Februarie 2016, 02:08

daca toate monezile te-ar fi lovit in cap poate erai mai destept acum ... oricum cu o moneda de 5 bani nu poti arunca si sa ai si precizie sa lovesti pe cineva in cap... numai un rapidist poate spune asa ceva... intotdeauna astia vad brichete si alte obiecte ca zboara inspre ei.... oricum deja neam obisnuit cu ***....can can si restul...zero barat...doar gura e de el....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează