FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Șumudică a făcut spectacol la TV înainte de Steaua: "Nu mă interesează acest meci!" » S-a oprit brusc: "Aoleu, am dat peste un taximetrist, mi s-a făcut rău" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 10:53

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, se pregătește de un nou duel cu Steaua, după ce miercuri a pierdut în semifinalele Cupei Ligii, 0-1.

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit despre duelul cu formația roș-albastră, despre războiul personal pe care îl are cu suporterii Stelei și despre lupta la titlu.

... despre meciul cu Steaua din campionat: "Pentru mine este mai important meciul din etapa viitoare, când joc acasă cu ASA. Acel meci trebuie să îl câștig, pentru că joc pe teren propriu. Obiectivul meu este clasarea pe locurile 1-3 și momentan sunt aproape să îl îndeplinesc. Și dacă pierd cu Steaua rămân la trei puncte în față. Pe mine nu mă deranjează niciun rezultat și se poate întâmpla orice. Nu este presiune pe mine. Dacă vom câștiga, va fi greu ca cineva să ne mai dea jos de pe primul loc.

Sper ca Alexandru Tudor să arbitreze bine și să fie imparțial. El vine după o suspendare de patru etape și nu cred că își permite să mai greșească și să nu fie imparțial", a spus Șumudică la DigiSport.

...despre meciul cu Steaua din Cupa Ligii: "În Cupa Ligii, Astra a făcut unul dintre cele mai bune jocuri din cele trei de când s-a reluat campionatul. Am jucat și am fost egali cu adversarii, pe terenul lor. Dacă nu era acea gafă a lui Scarlatache, nu câștiga Steaua. Până atunci nu au ajuns la poartă. Mie îmi pare rău de Scarlatache, pentru că este un băiat bun, un jucător profesionist și mi l-am dorit foarte mult.

Eu am jucat acest meci fără să mă gândesc că există și manșa retur. În ultimele 10 minute am atacat, ne-am deschis și am jucat cu Dandea, fundașul central, pe post de atacant. În Cupă m-a interesat să fac un antrenament bun pentru fotbaliștii care au jucat mai puțin".

...despre conflictul cu fanii Stelei: "La meciul de duminică o să mă îmbract la costum și o să fiu un gentleman. Nu o să răspund provocărilor din tribună. Sunt antrenor, trebuie să mă controlez și trebuie să duc tot ce mi se spune din tribună. O să răspund fanilor doar dacă sare unul gardul și o să mă încing cu el.

La finalul meciului din Cupa Ligii mă uitam la fanii Stelei, care veniseră aproape de teren, și parcă erau ca fiarele de la grădina zoologică. M-ar fi mâncat. Nu am mai văzut atâta răutate. De acum înainte o să fiu un exemplu, indiferent de ce fac suporterii".

Șumudică s-a oprit brusc apoi în timpul convorbirii la telefon cu moderatorul Digi: 

"Aoleu, am dat peste un taximetrist! Când m-am uitat ce fanion are, mi s-a făcut rău. Era roș-albastru, cu ceva în colțuri" Marius Șumudică

Meciul Steaua - Astra se va juca duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Şumudică, trei gesturi golănești către fanii Stelei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ultra_tei
ultra_tei  •  12 Martie 2016, 09:54

Numai prostii nu au simtul umorului.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Martie 2016, 03:12

pariorule,golanuleeeeeeeeeeee,ai grija ce faci,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  11 Martie 2016, 18:43

Poate sare un suporter gardul si iti da sa sari ca mingea ,cu atitudinea asta de golan, nu o sa iti atragi decat antipatia tuturor.Vei reusi cat de curand sa provoci oamenii sa te abuzeze.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close