FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șumudică a oferit reacția zilei: "Și Geoană a fost președinte pentru o noapte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 20:12

Astra mai are nevoie de doar un punct pentru a deveni matematic campioană în acest sezon de Liga 1, însă Marius Șumudică rămâne precaut înaintea meciului cu Dinamo.

"În momentul de față ne mai trebuie un punct, dar vă spun sincer că din toate punctele de vedere merităm să luăm acest titlu. Suntem aproape și cred că merităm. Pentru băieți ar fi extraordinar, pentru că ei au făcut aceste puncte. Dar vorba unuia... Și Geoană a fost președinte pentru o noapte. Și noi trebuie să ne pregătim și să luăm acest punct", a spus Șumudică la o conferință de presă, conform Digi Sport.

Tehnicianul promite și o schimbare de atitudine din sezonul următor și spune că nu va mai face declarații care să incite la conflict, cum a făcut în acest sezon.

"Sper să îi strâng în brațe după tot acest an în care foarte multe dintre replicile mele au fost niște mizerii și care trebuie să fie altfel. Să fiu un exemplu ca antrenor și asta e cel mai important pentru mine. Dacă rămân la Astra, nu-l veți mai vedea pe Șumudică șugubățul. Nu mă mai interesează niciun fel de conflict. Ăsta e drumul normal. 7-8 luni nu mi-a fost ușor. Am reușit să-i chinui și cred că i-am chinuit destul", a adăugat antrenorul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  01 Mai 2016, 11:23

anul trecut am mai avut o monstra de *** cu anul trecut am avut o monstra *** cu a s a tg mures si tot nevoie de un punct era vorba daca se intampla ca atunci e clar ciobanu increzutu da milioane ca sa se vada campion sant sigur ca anul trecut a luat titlul blatuind daca o face ier *** cu liga 1 hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

886470228148428
Ana Dascalu  •  01 Mai 2016, 11:13

nu mai citesc gsp daca mai promovati *** sumudica, care nici antrenor nu e

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dl.axinte
dl.axinte  •  01 Mai 2016, 10:37

..antrenorul de doi lei, nevricos, pastilat si cu chestia mica ragaie numai prostii...el va disparea din fotbalul romanesc...asemenea blatisti se exclud singuri....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează