FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șumudică a povestit cel mai tare episod de la meciul cu Genk » Belgienii și mesajele despre porci, gogoșari și murături

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 23:29

Dezamăgit de numărul mic de specatori prezenți în tribunele stadionului din Giurgiu la meciul dintre Astra și Genk (2-2), din "șaisprezecimile" Europa League, Șumudică a povestit impresia cu care au rămas belgienii când au văzut unde este situată arena.

"Am auzit că în nu știu ce etapă, cumulul de spectatori a fost de 3000. Pe toate stadioanele! Sub ce venea pe Giulești și la un meci cu Industria Sârmei Deșertul Gobi. Nu mai sunt oameni care bagă bani în fotbal.

Domnul Niculae a construit un stadion la Giurgiu. Se mirau și ăia de la Genk că pe dreapta scria «vând porci, gogoșari, murături». Au văzut și târgul de la Călugăreni, trăgea unul de o mârțoagă să o bage acolo. Când au ajuns aici, au văzut un stadion de cinci stele. Cum se poate în cătunul ăsta, ziceau.

Noi n-am putut să umplem stadionul cu Genk, se poate așa ceva? E tragic. În Germania m-am uitat să-l văd pe Sburlea, când juca în divizia C, că am vrut să-l iau. 30.000 de spectatori! Nu-mi venea să cred", povestit antrenorul Astrei la conferința de presă dinaintea meciului cu Viitorul.

Șumudică a analizat și forma actuală a echipei și acuză faptul că a pierdut jucători foarte importanți, iar lotul nu mai este la fel de unit ca în sezonul trecut.

"Anul trecut, când am luat campionatul, eram foarte uniți. Cred că dacă le spuneam să pună pieptul în fața gloanțelor, toți făceau asta. Dacă rămâneau Alibec, Boldrin, De Amorim luam campionatul 3 ani la rând. Defilam", a spus Marius Șumudică, citat de TV Dolce Sport.

  • Meciul dintre Astra și Viitorul se dispută duminică, de la ora 20:30, la Giurgiu. Partida poate fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

"Omul mai bine își ia o bere, se uită la TV, îi mai cade capul pe nevastă-sa, mai ia două dușci și se uită cum a mai ratat Budescu.Iese mai câștigat decât să ia bilet la meci. Asta e țara în care trăim" Marius Șumudică 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1500744200249107
Marius Cristian  •  19 Februarie 2017, 13:51

http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/foto-exclusiv-budescu-sarbatorit-anticipat-la-giurgiu-ce-primit-cadou-atacantul-astrei-vezi-aici/#more-37966 BUDESCU SARBATORIT IN " CATUNUL " UNDE " PE DREAPTA SCRIA «VAND PORCI, GOGOSARI, MURATURI ». "

1500744200249107
Marius Cristian  •  19 Februarie 2017, 13:28

Astra Giurgiu întâlnește Genk in "Primăvara Europeană" Europa League, ediția 2016 - 2017 Vino să îți sușții echipa preferată pe stadion! Biletele s-au pus în vânzare la următoarele categorii de prețuri: 15 lei (peluză) / 30 lei (Tribuna II) / 45 lei (Tribuna I 1-4, 9-12). / 70 lei ( Tribuna I 5-8). TOTUSI TRIBUNA II A FOST PLINA , NESIMTITULE !

1500744200249107
Marius Cristian  •  19 Februarie 2017, 13:15

GIURGIUVEAN VAND PORC *** " , SORICI CAM GROS DAR CU MENTALITATE EUROPEANA . SUNTEM PREA SARACI CA SA-L SATURAM , CERE PREA MULT PE BILETE , NU PUTEM SA-I UMPLEM TRIBUNELE .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează