FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a reacționat! Ce spune despre posibila venire la FCSB și cum vede lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 11:27

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a antrena FCSB din sezonul viitor. Recunoaște că în acest moment nu există discuții, însă nu exclude varianta de a merge la formația patronată de Gigi Becali. 

"Nu se pune problema unei discuții în momentul de față. N-are rost nici o discuție, hai să încheiem subiectul ăsta.

Și mai mult îmi doresc să-i bat. Ne vom respecta blazonul și vom alinia cea mai bună formație. Nu uităm ce ni s-a întâmplat la Giurgiu. Trebuie să ne luăm revanșa.

Și peste o săptămână îmi doresc să-i bat pe cei de la FCSB. Nu voi intra niciodată în cabină să le spun jucătorilor să nu-și apere corect șansele. Și cu FCSB, și cu Viitorul voi încerca să câștig. Dacă vom învinge Viitorul, iar FCSB va lua titlul nu este problema mea.

În momentul de față nu există o propunere de a continua la Astra. Am avut o discuție cu Dani Coman, dar ceva simplu, o tatonare. Eu simt că ne vom despărți, îmi doresc să plec în străinătate. Sunt niște discuții. Dar încă o dată o spun că sunt profesionist și că îmi place să fac performanță. Nu pot sta acasă, îmi place fotbalul, mor dacă nu muncesc. Dacă nu găsesc ceva în străinătate, accept orice și din România, mai ales dacă e vorba despre un club care vrea performanță.

Nu e problema mea ce face domnul Reghecampf. Îi doresc baftă pentru că e în lupta pentru un trofeu important. Dar repet, sunt dispus să muncesc la orice echipă care își dorește să câștige trofee. Vreau să asigur un confort familiei mele", a zis Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

"Ioniță ar face fără probleme față la FCSB. A crescut mult în ultimii 2 ani. Are viitor și poate juca oricând" Șumudică despre posibila trecere a lui Ioniță la FCSB (Detalii AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Aprilie 2017, 20:59

se poare ca deja sunt vorbiti literatu cu gambleru ..dclaratia literatului vizavi de un jucator care e tatuat cu rapid ...acesta e ionita si cum sumi il vorbeste frumos pe acesta l-a p[ropus la fcbs odata cu venirea lui ..s-ar putea si sapun sa ajunga si budescu ..feblitile ,,muta astra la astra 2 ..sa vedem valahu cum mai spune ca fcsb e steaua cand s etransfiorma in astra 2 ?cam multe nebuloase pt fcsbiti ..mai vine texeira si morais si gata astra 2 ..pai ar fi ..boildrin ,enache,alibec,deamorim,ionita,sapun,texeira,morais si cred ca si stan e pe lista lui sumi pt ca spunea despre el ca e cel mai bun fundas lateral din liga 1 ..na valahule ,,cum strigi acum ?hai astra 2 ?ahhhahahas

becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Aprilie 2017, 20:51

si ninel cum ii place valahului sa-i spuna ddpe zeci de conturi ,se gandeste cum spune la sfarsitul declaratiei ca ar merge la orice echipa care doreste performanta din romania pt confortul familiei lui ..asta ne pune sa ne gandim ca se incepe de acum sa stranga pt familie ,meciul cu fcsb este ca si dat ,acum nu stim cat a ecnomist ninel ,acum se intelege dece sapunaru a dat pe langa minge etc in meciul cu fcsb ,cum ninel meste baiat destept si un gampbler impatimit stie sa fructifice orice avantaj ..acum dece sa nu profite sa merga din vara la echipa campioana si sa joace direct tur 3 UCL ..decat sa joace 3 tururi pana in playoff daca fcsb ermina pe ocul 2 ..ce zicea miriuta ..?ninel e ca caclatita ,se frige pe ambele parti sa fie bine atins ,rumenit ..cand etnicul isi da cuvantul in proportie de 99% e tocami invers .becali spunea ca sumudica nu are cum sa ajunga la fcsb niciodata iar ninel spunea ca niciodata la fcsb exact ca mihai stoica cand declara ca mai bine sta intr-o cutie de carton decat sa lucred=ze cu becali .exact ..ninel fara caracter si demnitate ..isi vinde prestatiile ,serviciile tuturor pe bani ..sa-ti fie in tunelul umbrt de reziduri infipt ce ai mica ..:) sa vezi valkahu acum ce il perie pe ninel ca pe alibec ..cand era la astra il facea cu ciocolata ,acum e diamant .sa fiti de ras :))

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  28 Aprilie 2017, 13:44

:)))pai cine arbitreaza lupta pt titlu? normal treaba cu jucatorii de dinaintea meciului direct doriti e rasufata :))acum vrea antrenoru:))***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează