FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Șumudică pare decis: "90 la sută acolo voi pleca și iau cu mine și câțiva jucători" + Nu dă nicio șansă Viitorului în Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 22:03

Marius Șumudică va pleca de la Astra după finala Cupei României, pe care giurgiuvenii o vor disputa sâmbătă împotriva lui FC Voluntari, și spune că a refuzat deja două oferte de la echipe din Europa.

"Am avut două oferte din Europa, echipe nu foarte puternice, pe care le-am refuzat. Cu toate astea, 90% sunt șanse să semnez cu o echipă din străinătate, Turcia sau în țările arabe.

Probabil ca voi lua cu mine și niște jucători, dar nu pot să dau nume acum. În orice caz, Silviu Lung jr are cele mai mari șanse să plece afară, fără ca eu să-l influențez în vreun fel. Și Budescu are oferte din țările arabe", a spus Șumudică la Sport Total FM.

În ce privește următorul sezon european, tehnicianul Astrei este de părere că doar FCSB are șanse de a spera la primăvara europeană, iar celor de la Viitorul nu le dă nicio șansă în cupele europene.

"În afară de FCSB, nu cred că vreo altă echipă va putea mișca ceva în primăvara europeană. Viitorul n-are nicio șansă. FCSB are jucători experimentați, care știu ce înseamnă un succes în Europa", a adăugat Marius Șumudică pentru sursa citată.

Înainte de ultimul său meci pe banca Astrei, antrenorul spune că ar putea avea probleme în ceea ce privește motivația jucătorilor, având în vedere că mulți dintre ei vor pleca în această vară.

"Sper să-i motivez cum trebuie pe jucători, pentru că 12-13 dintre ei vor pleca sigur. Eu sunt pregătit pentru acest meci, vreau să câștig trofeul, e mândria mea ca antrenor și a lor ca jucători.

Problema clubului va fi în continuare cea financiară, din ce știu salariile vor mai scădea drastic, mai mari de 3000-4000 de euro nu vor fi, deci trebuie să compenseze asta prin rezultate în Europa", a concluzionat Șumudică.

Finala Cupei României se joacă sâmbătă, de la ora 20:45 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  26 Mai 2017, 11:47

Viitoru o sa fure 5-6 ..iar FCSB moare eroic la prima incercare cu stralucitul Dica la timona :))

915130541905898
Gabi Simon  •  26 Mai 2017, 10:51

Mai leatule la ce cehipe avem mai mult ca sigur ca nu vom trece cu nici o rchipa in grupe nici macar in Europa lig,dar mai ales in Liga campionilor,asa ca nu are rost sa ne facem iluzii fiii realist Sumudica

887888274661367
Pompiliu Bota  •  26 Mai 2017, 08:57

100% pe Sumi nu il vrea nimeni. Poate Rapidu din divizia D.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close