FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică a rememorat un episod inedit din trecutul lui de rapidist: "Imediat patru maşini de poliţie m-au luat şi m-au dus la secţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 22:34

Marius Şumudică a jucat în trei perioade diferite la Rapid şi spune că e foarte afectat după decizia Tribunalului din prima instanţă în care s-a decis falimentul formaţiei din Giuleşti.

Actualul antrenor al Astrei a rememorat şi o întâmplare pe care a trăit-o la vârsta de 14 ani, când era suporterul Rapidului.

"E o zi tristă, e o adevărată tragedie pentru mine ce se întâmplă cu Rapidul. El mi-a dat tot ca jucător. Rapidul l-a pierdut pe Copos, un om care putea aduce capital. Cred că s-a săturat şi el cât a fost înjurat şi de aceea a plecat.

Pentru mine e o enigmă ce se întâmplă la Rapid. Nu mă pricep la acte, datorii sau alte chestii, dar nu înţeleg de ce nu vine lumea să bage bani la Rapid? Pentru mine e ceva ciudat", a declarat Marius Şumudică la Realitatea TV.

"Îmi aduc aminte că pe la 14 ani eram suporter al Rapidului şi am bătut Victoria. Mergeam pe Calea Victoriei şi strigam «Hei, ha, am bătut miliţia!". Imediat patru maşini de poliţie m-au luat şi m-au dus la secţie. Visul meu e să antrenez Rapidul. Îmi e ruşine să o spun, dar Rapidul e înaintea familiei mele" Marius Şumudică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
luca2009
luca2009  •  15 Iunie 2016, 18:30

Respect Marius Sumudica!!! Un Om Cu O Inima Mare,Rapidistii Adevarati Stiu Ce Insemni Tu Pentru Aceasta Echipa Si Sa Fii SIgur Ca Tu Esti ,Ai Fost Si Vei Fii Pentru Totdeuna Inima Giulestiului Indiferent De Drumurile Pe Care Te Vei Afla Noi Vom Fii Alaturi De Tine!!! SUMY GOL ALE ALE ALE !!

ursudincentru
ursudincentru  •  15 Iunie 2016, 09:22

Categoric fotbalul nostru dimbovitean e mult mai sarac fara Rapid.

1333999616628422
Iulian Ceapa  •  15 Iunie 2016, 08:55

Probabil l-au tranșat și a fost ,,disipat '' în patru mașini Sau poate l-au legat de mâini și de picioare si l-au transportat cu două mașini în față și două în spate ca pe eretici în vremea Inchiziției.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează