FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Șumudică a ridicat ștacheta! Acum s-a luat la harță cu Iordănescu: "Unii la muncă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 23:12

Marius Șumudică a fost extrem de nemulțumit de faptul că selecționerul Anghel Iordănescu nu l-a convocat la echipa națională pentru meciurile cu Lituania și Spania pe Denis Alibec.

"A fost o partidă grea, îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Alibec a demonstrat azi că e cel mai bun atacant din țară. Mie mi-a fost puțin frică pentru că mi s-a părut ciudat să anunți lotul echipei naționale înaintea etapei.

Cum a zis și Hagi, Alibec e cel mai bun jucător din țară. În iarnă când era nevoie de jucători pentru echipa națională, noi nu i-am avut la pregătiri, ci în Turcia la națională. Asta e, unii la muncă, alții la caimac. Am vorbit cu Alibec, era afectat că n-a fost convocat. Asta e viața!", a declarat Șumudică la Dolcesport.

LOTUL COMPLET convocat de iordănescu:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung ( Astra Giurgiu)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Cosmin Moți (Ludogorets), Steliano Filip (Dinamo), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Florin Tănase (FC Viitorul), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Nicolae Stanciu (FC Steaua București)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Raul Rusescu (Osmanlispor), Bogdan Stancu (Genclerbirigi), Ioan Hora (Pandurii), Andrei Ivan (CSU Craiova)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1176910589009071
Luta Chitila  •  19 Martie 2016, 08:07

Deci PRIMA (CINE ESTE SUMULICA ?)Pe Domnul Iardanescu Anghel i-l cunoaste lumea lume de la NORD LA SUD SI DE LA EST LA VEST. Asta care si-a det PANTALONII JOS IN FATA REPORTERILOR SI CARE A RETROGRADAT RAPIDUL PENTRU CA JUCA LA PARIURI, cine i-l stie ca jucator ?poate de pariuri. A inceput sa devina VEDETA TV de parca nu sint ASISTENTE destule care mai de care venite dupa experienta prin DUBAI pe plaje. Arabii platesc bine daca faci bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează