FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Șumudică a sunat la TV ca să-i răspundă lui Becali: "Credeți că la Astra nu se întâmplă asta?" » A vorbit și despre pregătirea fizică a Stelei: "Asta e opinia mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 23:19

Marius Șumudică a avut o intervenție telefonică imediat după jocul Stelei cu ASA Târgu Mureș, 1-1, în care a dorit să lămurească anumite aspecte ce vizează pregătirea fizică a echipei sale.

"Nu mi se pare normală ideea că la Astra nu se lucrează deloc fizic.

Nu cred că am reușit eu să pregătesc o echipă de fotbal, să am șapte victorii consecutive, să o duc în Europa, să iau un campionat, fără o pregătire fizică exemplară. Trebuia să mi se dea premiul Nobel dacă reușeam asta!

Doar cu Anticârcel nu reușeam să-l fac pe Teixeira să joace atât de bine la 36 ani", a tunat Șumudică, la TV Digi Sport.

Tehnicianul Astrei a vorbit și despre problemele de la Steaua, fiind de părere că nu pregătirea fizică este principala problemă a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

"În exprimarea unei echipe nu există doar componenta fizică. Eu nu cred că la Steaua problema este una fizică. 

Ne raportăm prea mult la perioada în care Neubert a fost preparator fizic. Să știți că De Amorim a avut probleme și la Astra în ultimele partide de dinainte să plece de la echipa mea.

Steaua nu mi se pare nepregătită fizic, asta e părerea mea în momentul de față. Poate n-au agresivitate, n-au dorință, dar nu e vorba doar de pregătirea fizică. 

Am vorbit cu Boldrin și De Amorim și mi-au spus că nu se simt nepregătiți fizic. Când ești nepregătit fizic, apar crampe musculare, ascultați-mă", a mai spus Șumudică, conform aceleiași surse.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Martie 2017, 12:57

În cazul Belugăi anticârcelul nu-și mai face efectul,deși e folosit.Mama lui Șumi a săpat grădina în două zile la vârsta ei sub influența pastilei,chiar Șumi a zis.Prea frumos,prea ca la țară!

andy_2008
andy_2008  •  05 Martie 2017, 12:29

Antrenor VARZA,asta i neputinta la Steaua.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  05 Martie 2017, 11:21

echipa joaca cum decide patronul: transferuri, alcatuirea formulei de start, tactica, schimbari... tot. REGHE E DOAR O CUREA DE TRANSMISIE BINE PLATITA.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează