FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică a vorbit despre posibila plecare a lui Găman » Ce zice despre discuțiile acestuia cu Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 17:43

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, speră ca Valerică Găman să nu dea curs ofertei din partea Stelei. În schimb, tehnicianul giurgiuvenilor e convins că Budescu va pleca. 

"Am prefera să îl ţinem pe Găman, e căpitanul echipei, să joace. Cu siguranţă m-ar interesa să ne ajute decît să cîştig 200-300.000 de euro pe el. Aşa e şi optica clubului în momentul de faţă.

Singurul care e în ultimele 6 luni e Găman, care poate intra în discuţii şi e legal şi nu sînt deranjat că s-au întîlnit cu fratele lui. El poate da curs oricărei alte oferte, dar eu îl cunosc foarte bine.

El a dat mult pentru Astra şi tot ce a realizat a realizat şi datorită acestui club şi dacă va fi ceva, sînt convins că mă va anunţa în timp util", a zis Șumudică la Digi.

În continuare singurul care poate pleca de Constantin Budescu, anunță Marius Șumudică: "Din moment ce noi îl valorificăm pe Budescu, Astra nu mai are probleme pînă se termină acest campionat.

Noi sîntem aproape achitaţi cu datoriile. Vom ajunge şi cu salariile jucătorilor. Li s-a plătit pe noiembrie, practic e o singură lună de achitat".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
muzicantu
muzicantu  •  29 Ianuarie 2016, 11:40

Sumi bate din gura. Nici nu va pleca de la Astra. Nu are caracter. E compromis. Ca si Reghe. Pleaca doar la arabi unde mai fac intelegeri cu Oli sau la bulgari. Pe cand spre vest??

dincolodenori
dincolodenori  •  29 Ianuarie 2016, 11:27
Postat de respect.pentru.sport pe 29 Ianuarie 2016, 01:01

Sper sa ramana Gaman acolo unde e. La ce echipa are Steaua nu-i nevoie de Gaman chiar deloc. Ce sa faci cu el? Sa-l ti pe banca? Pe banca ajung jucatori gen Tade, Breveld, Alcenat, Bourceanu, Pintilii, Stanciu, Chipciu, Popa, Carp, Filip, Rapa...practic o echipa intreaga.

Oricum Sumu-demisia il tine pe banca ,,,,,,o sa vezi .

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  29 Ianuarie 2016, 01:01

Sper sa ramana Gaman acolo unde e. La ce echipa are Steaua nu-i nevoie de Gaman chiar deloc. Ce sa faci cu el? Sa-l ti pe banca? Pe banca ajung jucatori gen Tade, Breveld, Alcenat, Bourceanu, Pintilii, Stanciu, Chipciu, Popa, Carp, Filip, Rapa...practic o echipa intreaga.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează