FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică acuză că Rapid are în frunte un trădător: "E dinamovist!" Mesaj pentru suporteri: "Trebuie făcut ceva"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 20:56

Marius Şumudică a comentat agresiv situaţia actuală a Rapidului, care va încerca la TAS să-şi cîştige dreptul de a juca în Liga 1 şi în sezonul viitor. Fostul jucător şi antrenor al giuleştenilor i-a criticat dur pe patronul Copos şi pe Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

"Eu ştiam că domnul Copos se pricepe la acte şi ştie să iasă din orice situaţie dificilă. De această dată însă pot spune că a distrus clubul şi şi-a bătut joc de milioane de rapidişti. Şi-a ales greşit oamenii de la club.

Să iasă acum domnul Taban, sau cum îl cheamă, şi să explice el ce se întîmplă. El e un dinamovist, e un om pe care dacă-l pui să se ocupe de fotbal normal că intri în insolvenţă.

Nu se poate aşa ceva! E strigător la cer! În momentul de faţă trebuie tras la răspundere cineva de suporteri! Nu înţeleg de ce nu se face ceva. E momentul zero, de fapt e minus 1. Dacă eram în ţară eu aş fi făcut ceva, în nebunia mea", a declarat Şumudică la Digi Sport Special.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
dihorul
dihorul  •  15 Mai 2013, 18:10
Postat de cata2630 pe 15 Mai 2013, 00:34

mare om mare caracter.... daca era in tara facea ceva.... ce sa faci mai caisa cand un geniu ca copos stabileste ceva? sincer pentru suporterii normali ai rapidului sper sa ramana rapidul in kktul asta de liga si sa scape de panarame ca si copos....sa se ocupe omul in liniste de programul de la telacabina in poiana.... sau poate mai bine pe la jilava sau racova

Poate ii dadea un cap in gura lui Copos.... La cat de nebun e Sumi, totul e posibil...

persucius
persucius  •  15 Mai 2013, 11:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sau mai bine zis, respectati treaditia: www.unpunctinliga.ro

gerulathor
gerulathor  •  15 Mai 2013, 01:04

Care ba "milioane" de suporteri, cand voi nici o suta de miii nu aveti in toata tara!!!!? Si daca erai tu in tara ce faceai!?Faceai pe dracu sa te pieptene, o luai in cioc si te faceai ca ploua

Vezi toate comentariile (94)
Comentează