FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică: "Am avut cel mai greu program! Meritul pentru rezultate e doar al echipei"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, vorbeşte despre dificultăţile pe care le-a întîmpinat în debutul stagiunii şi spune că elevii săi vor trata cu maximă seriozitate partida cu Victoria Brăneşti din etapa următoare a Ligii I.

"Nu am realizat nimic încă la Rapid. Am încercat să formez un grup, o echipă care să joace. Mi-a fost greu, ţinînd cont că s-au făcut peste 10 transferuri. E numai meritul jucătorilor. Presiunea pe care am simţit-o a fost generată şi de programul pe care l-am avut, în mod clar cel mai greu dintre toate echipele.

Am întîlnit numai adversari dificili şi nu am jucat cu nici o nou-promovată. Alte formaţii care vor titlul au întîlnit deja 3 dintre ele. Avem un meci foarte greu etapa viitoare, cu Victoria Brăneşti, şi trebuie să-l tratăm exact ca pe un derby!", a spus Şumudică la SPT FM.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
fzr09
fzr09  •  20 Septembrie 2010, 16:28

nicoara e suspendat si nu va juca cu RAPID!asa ca behaie in continuare

libertate.financiara
libertate.financiara  •  20 Septembrie 2010, 16:04

Internetul iti ofera posibilitatea (nesperata in trecut ) de a castiga mai multi bani la domiciliu. Multi oameni deja castiga bani acum si te pot invata si pe tine exact cum sa procedezi.Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

gyrosland
gyrosland  •  20 Septembrie 2010, 13:04

@andrey: lasa ca ti-a dat tie pufulet la cuc.. hai basht de aici, mai du-te pe la scoala

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close