FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Șumudică, amintiri savuroase alături de un fost rapidist : "Cu o mână mâncam semințe, cu alta trăgeam din țigară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 16:53

Marius Șumudică a rememorat câteva amintiri care îl leagă de bunul său prieten, Dănuț Lupu. Cei doi au fost coechipieri la Rapid la sfârșitul anilor '90.

"Eram vreo patru care fumam la rummy. Cu o mână mâncam semințe, cu alta trăgeam din țigară. Lupu a fost un talent mare, nu se mai întâlnește, rar mai vezi acum astfel de fotbaliști.

Am fost colegi. Un jucător mare, magistral. Am trăit clipe frumoase împreună. Încercam să mă pregătesc săptămână de săptămână, dar nu puteam să mă ridic la nivelul lui. Când intra pe teren, era deasupra tuturor", a spus Șumudică la TV Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Decembrie 2016, 07:23

Asta-i ca-n romanul ala: ”Cu o mana scoase spada si cu cealalta zise:...”

invinctus
invinctus  •  07 Decembrie 2016, 22:54

*** adevarti !!! maine sumudica se califica voi va uitati la primavara la el la tv !!! Nu va batut dimano rau decat va spart !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1327993847215849
Cornel Drago  •  07 Decembrie 2016, 20:31

Doamne ...ce de amintiri...........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează