FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, apărat de steliști în scandalul pariurilor: "Ar trebui să i se mai dea o șansă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 18:42

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, consideră că Marius Șumudică trebuie iertat dacă va fi găsit vinovat în cazul scos la iveală de Gazeta Sporturilor în care antrenorul Astrei a fost prins pariind pe meciuri din Liga 1.

"Mi-ar părea rău de Șumudică dacă e implicat în asta, chiar dacă nu prea ne simpatizăm. Cred că ar trebui să-i se mai dea o șansă.

Ar trebui avertizați cei care fac asta. Trebuia făcută o campanie ca oamenii să știe de această lege. De aceea spun că merită clemență cei care sînt la prima abatere", a spus Duckadam la Digisport.

"Am avut o propunere în urmă cu un an și jumătate pentru a face o reclamă la pariuri, dar le-am spus că nu pot face asta, deși primeam bani mulți. Nu cred că mă reprezintă asta" Helmuth Duckadam

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (34)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  13 Februarie 2016, 14:40
Postat de benaflek pe 12 Februarie 2016, 20:54

e scris in regulament ca nu ai voie.esti in fenomen si ai unele avantaje fata de alti jucatori iar pana la a paria pe echipea ta sau contra e un mic pas.ar trebui luati in calcul si arbitrii care pot face un ban necinstit mult mai usor si mai sigur decat jucatorii pentru ca au la indemana mai multe mijloace de a influenta rezultatul unui meci

Arbitrilor categoric ar trebui sa le fie interzis acest lucru. Si celor de rezerva si tuturor observatorilor s.a.m.d. Problema, evident, e ca pot juca prin intermediari. Ia spune-mi si mie de unde ai sigla aia a Stelei atat de frumoasa?

444001919101397
Florean Andrei  •  13 Februarie 2016, 12:08

Dukadame, ai dat-o pe ulei ? Regulamentele sunt regulamente şi trebuie respectate. Sau ştii tu pe cineva de la Steaua care pariază şi el şi vrei să creezi un precedent de neaplicare a regulamentelor ?

854605894625108
Silviu Apostol  •  13 Februarie 2016, 12:06

Bai , nu sunteti normali ? DACA e vinovat , sa fie pedepsit ! Daca nu , sa i se prezinte scuze de catre cei care l-au acuzat ! PUNCT !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează