FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

Şumudică, aşa cum nu l-ai văzut niciodată: "Ţineţi minte ce vă spun!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 18:37

Astra va juca returul cu Genk în Belgia, joi, de la ora 22:05, iar Marius Şumudică le-a ţinut un discurs jucătorilor săi, în care îi motivează înaintea antrenamentului.

Pe lângă indicaţiile tactice, Şumudică a ţinut să le transmită fotbaliştilor că valoarea superioară a celor de la Genk este dată de vârsta lor.

"O să jucăm tot 5-3-2, îi luăm de sus. Benzile sus, când avem mingea să începem să jucăm pentru că a doua repriză, când am jucat, nici nu au găsit mingea. Ţineţi minte ce vă spun, valoarea lor de transefrmarkt le-o dă tinereţea.

Toată lumea vorbeşte acum de Viitorul ca accident. Ce accident? Că nu i-aţi lăsat să joace, nici nu au ajuns la poartă, nu au călcat în careu, nu a fost niciun accident, aţi jucat voi foarte bine", le-a spus Şumudică jucătorilor Astrei, într-un discurs surprins de TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Februarie 2017, 22:15
Postat de ottobraun pe 21 Februarie 2017, 20:26

grande antrenador !! Marius Sumudica un tehnician desavarsit de talie mondiala!!

”Antrenador”... ottobraunule, lasa-le draq de limbi straine, ca tu nici cu romana nu stai prea bine... Pune mana pe furculision si manje in continuasion...

radug2222
radug2222  •  21 Februarie 2017, 20:56
Postat de Alex Dum pe 21 Februarie 2017, 20:48

După meciul din Belgia o sa revii tu cu picioarele pe pământ! Parca Sumudica e ala care a bătut pe West Ham in Anglia???

Mare lucru pe cine a băut... west ham...

blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2017, 20:48

mafia PARURILOR

Vezi toate comentariile (10)
Comentează