FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Șumudică, asaltat de oferte: "Sună telefonul non-stop" » Ce echipe au luat legătura cu antrenorul campioanei

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 17:19

Șumudică se va despărți cel mai probabil de Astra la vară, când îi expiră contractul cu giurgiuvenii, și deja discută cu formații din străinătate.

Aflat în litigiu cei din conducerea Astrei (detalii AICI), Șumudică susține că a purtat discuții cu turcii de la Alanyaspor, dar și cu o formație importantă din Grecia.

"Șumudică nu a dus niciodată lipsă de oferte, niciodată nu a stat acasă mai mult de două sau trei săptămâni. Îmi sună telefonul non-stop. Tocmai ce am avut discuții cu o echipă din Turcia, Alanyaspor și-a schimbat antrenorul și m-a căutat. M-a căutat și o echipă mare din Grecia, nu are rost să-i spun numele", a spus tehnicianul la TV Dolce Sport.

Șumudică a mai fost ofertat anul acesta și de Gaziantepspor, tot din Turcia, dar a refuzat să plece din cauza situației politice tensionate din zonă și a atentatelor teroriste repetate care au vizat țara.

Alanyaspor este pe locul 14 în prima ligă turcă și are 18 puncte acumulate în 17 meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
risc_mix
risc_mix  •  20 Ianuarie 2017, 19:11

Da pleaca ba saltimbacule odata.Ca de cand tot pleci si n-ai mai ajuns!

847153178690789
Ticu Troya  •  20 Ianuarie 2017, 19:05
Postat de satyricon pe 20 Ianuarie 2017, 18:54

Asta vorbeste despre el la persoana a treia! E clar. Cu***?!

Si pe tine te-a cautat cineva : dar are o coasa in mana !!

satyricon
satyricon  •  20 Ianuarie 2017, 18:56

Pe slumudica il cauta doar neabroaska sa-si mai arate unul altuia degetele! Si dupa vizita zice ca l-au cautat cluburile mari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează