FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică cere explicații Federației » Paralela pe care o face cu jucătorii dovediți de blaturi de la Buzău: "Eu nu mai am voie să fac nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 17:44

Marius Șumudică a început la 22 iulie să-și ispășească pedeapsa de o lună și 3 săptămâni de suspendare dictată de FRF după ce a fost prins că avea un cont online de pariuri.

Antrenorul Astrei nu s-a obișnuit cu ideea și astăzi a făcut o nouă serie de precizări, dar și o paralelă cu situația în care se află jucătorii Buzăului, după ce Comisia de Integritate a FRF a venit cu dovezi conform cărora mai mulți fotbaliști buzoieni au trucat meciuri.

"Eu n-am fost suspendat nici de UEFA, nici de FIFA, dar FRF a făcut nenumărate întâmpinări ca suspendarea mea să fie extinsă la nivel mondial. FIFA a luat la cunoștință despre cazul meu și a spus că e de acord cu decizia FRF. A zis că eu sunt suspendat, ceea ce înseamnă că-mi permite să mă duc la antrenamente, dar Federația îmi interzice să fac și acest lucru.

Atenție! Eu sunt suspendat de FIFA, nu interzis. Juristul Federației mi-a spus să nu fac deplasarea împreună cu echipa. Eu nu mai am voie să mai fac nimic. Jucătorii de la Buzău demonstrați că au trucat meciuri sunt doar suspendați și amendați, iar mie mi se ia dreptul la muncă", a declarat Șumudică la Dolcesport.

"Există o discuție cu Sânmărtean, dar nu știu exact să vă dau amănunte. Știu că există interes din partea noastră pentru Sânmărtean și Budescu" Marius Șumudică

Astra va juca miercuri, de la ora 20:30, cu FC Copenhaga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ioan.h
ioan.h  •  26 Iulie 2016, 07:53
Postat de Mircea Hortensiu Tomus pe 25 Iulie 2016, 20:34

După părerea mea, măsurile luate împotriva antrenorului echipei campioane a României, ASTRA GIURGIU, Șumudică, sunt neconstituționale și anti-românești, ele conțin o doză apreciabilă de revanșă personală motivată de victoria echipei în lupta sportivă pe terenul de fotbal intern, în disputa cu două formații bucureștene. S-a observat această încărcătură și în modul de arbitraj al meciului ASTRA- DINAMO, acordarea cu ușurință a loviturilor de la 11 m. echipei Dinamo, precum și eliminarea cu totul aiurea a jucătorului astral. Ce aveți ,domnilor, cu cei ce fac performanță în fotbal? Începutul acestui campionat mie mi se pare că în domeniul mult hulit al arbitrajului din ediția trecută persistă și în începutul actualei ediții. Ți nu am văzut decât foarte mici reacții. Păcat de continuarea unor politici deficitare și neproductive pentru relansarea în România a acestui cel mai iubit sport, păstrând majoritatea tribunelor goale. Pe când măsurile prompte și eficiente???

Hai ca mai pus *** co neconstitualitatea ! Pai unde ai citit in constitutie de pariuri. Ai auzit si tu ca exista constititutie? Mai mare prostie n-am auzit in viata mea....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

431516447010175
Nuta Radu  •  26 Iulie 2016, 04:32

Domnilor dela FRF ati vazut ca individul Sumi [pariorul] daca ati gasit o portita de iat redus di pedeapsa acum va face ca sunteti invidiosi pe realizarea lui in canpionatul trecut,acest fapt vi se reproseaza ca atunci cad Sebastian Coltescu la ajutat pe acest PARUIOR in meciul cu sreaua care ia anulat 3 goluri valabile.Acest individ de mahala ese in spatiul public si va toaca fain si are dreptate ca nu ati aplicat cum trebue regulamentul.ERu as propune sa chemati pe acest individ la comisia de disciplina si sa-l rejudecati cazul daca are dreptate sa i se anuleze pedeapsa daca nu sa revina la pedeapsa initiala si sa se termine acest scandal la TV si presa ca pariorul este nevinovat.Mai aducetiva aminte si de arbritajul lui covas si radu petrescu si faceti o paralele cum a luat astra campionatul,sau meciul cu DINAMO de pe national nu vau sarit in ochi .

stelbz
stelbz  •  25 Iulie 2016, 21:06

Mai Sumudica, se aude ca sunt demisii la Giurgiu! Stim si noi ca Astra e campioana Ligii 1, dar iata ca e si campioana datoriilor catre jucatori si ceilalti angajaţi ..... Cum sa revina Budescu la niste datornici, dar Sanmartean ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează