FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Şumudică crede că Steaua blufează cînd anunță transferuri: "Cine știe, poate acum îl vor vrea și pe Boldrin"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 09:38

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre transferurile lui Alibec şi De Amorim şi îi ironizează pe roş-albaştri.

"Sînt cel mai bucuros dacă au renunţat la Alibec şi De Amorim şi dacă ei rămîn la Astra. Dar să nu îl vrea acum pe Boldrin. Cine ştie? Steaua nu prea are mijlocaşi de valoarea lui şi poate o să vrea să îl transfere. Boldrin este unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 1. În acest moment nu îl vindem", a spus Şumudică la DigiSport. 

În plus, antrenorul giurgiuvenilor îl laudă şi pe Budescu, care se pregăteşte foarte bine. "Budescu şi acum e pe teren. Eu vreau să îl trimit la cabine şi el execută lovituri libere", a adăugat Şumdudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 August 2015, 12:46

Șumudică e și patron, după cât se vede... :-)

alexandru_p
alexandru_p  •  04 August 2015, 10:36

AOLEO, SUMUDICA!!!!!! A nimerit si asta un gol si l-ai facut zeu! Vezi ca vine Real si Bayern si fac licitatie pe el, sa nu ti'l ia aia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează