FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Șumudică, declarații războinice înaintea duelului cu Viitorul: "Trebuie să ne ridicăm la nivelul domnului Hagi"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 22:49

Marius Șumudică a vorbit despre meciul pe care Astra îl va disputa contra Viitorului, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 și a făcut o serie de afirmații ironice la adresa echipei antrenate de Gheorghe Hagi.

"Jucăm cu echipa care produce cel mai bun fotbal, aşa zice domnul Hagi. Trebuie să ne pregătim şi noi să producem fotbal, să ne ridicăm la nivelul domnului Hagi şi al Viitorului.

Sperăm să o facem, chiar dacă probabil involuntar îi vom ajuta în meciul de campionat pe cei de la FCSB, dar în primul rând vrem să ne ajutăm pe noi. I-am bătut de multe ori. Nu m-au bătut decât o dată şi au făcut un egal. În rest, i-am cam căpăcit", a declarat tehnicianul campioanei en-titre, citat de TV Digi Sport.

Meciul Astra- Viitorul se joacă luni, 3 aprilie, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

6 victorii
are Astra în confruntările directe cu Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat 3 meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează