FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică depune armele: "Nu mă pun în calea fericirii lui Budescu, poate merge la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 18:28

Marius Șumudică n-a mai părut atît de sigur pe faptul că Budescu nu poate ajunge la Steaua, așa cum o făcea pînă acum. Antrenorul Astrei a oferit o declarație care a lăsat loc de interpretări.

"Colegii lui glumeau azi cu Budi. Îl împingeau jos din autocar. Îi ziceau: "Du-te, bă, și tu o dată să ne luăm bani". Eu nu mă pot pune în calea fericirii lui Budescu dacă el va ajunge la Steaua. Nu pot să-mi dau demisia dacă el va ajunge la Steaua. 

Am spus că-mi voi da demisia dacă el va ajunge la Steaua, dar eu voi face tot ce pot pentru a nu ajunge acolo. Dacă se va întîmpla totuși să ajungă, asta e, n-am ce face. Budescu e cel mai bun jucător al campionatului", a spus Șumudică la Digisport.

"Budescu are o altă ofertă din Qatar, dar nu de la Al Ahli Dubai. E de trei, patru ori mai mare decît îi poate oferi Steaua în acest moment" Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
miki123
miki123  •  14 Ianuarie 2016, 09:30
Postat de RoBy RoBert pe 14 Ianuarie 2016, 09:05

Ai Ucis Limba Romana! *** ;)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

879693408789827
RoBy RoBert  •  14 Ianuarie 2016, 09:05
Postat de jean.fzr pe 13 Ianuarie 2016, 21:06

sumi dati demisia si hai an giulesti aicea ie casa ta

Ai Ucis Limba Romana! *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Ianuarie 2016, 22:04

Nici *** in calduri nu sunt atat de *instabile*? Mai oameni buni v-a luat D *zeu mintile.Din ora in oara scrieti ca Budescu si Marica vin la Steaua dupa care scrieti pe dos.Sunteti seriosi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează