FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

Șumudică despre duelul cu Andone » La ce primire se așteaptă pe "Ștefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 17:20

Nu trece nici o zi fără ca Andone sau Șumudică să se înțepe reciproc înaintea duelului de mâine din campionat, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look TV. 

Astăzi a fost rândul antrenorului Astrei să-l înțepe pe Ioan Andone.

"Nu am nimic cu antrenorul lui Dinamo, văd că el are ceva cu mine. Ba zice că am fost la furnale, că am cămașa pătată de funingine, ba că nu știu ce.

Eu sunt antrenorul Astrei, am contract aici, nu vreau să mai vorbesc de Dinamo. Dinamo are antrenor", a zis Marius Șumudică la conferința de presă. 

...despre reacția suporterilor lui Dinamo: "Nu știu dacă mă vor aclama suporterii lui Dinamo mâine, nu e problema mea"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Octombrie 2016, 00:51

asta singur a declarat ca a avut oferta de la fcdb,si ca si el vrea acolo,acum o da la intors,a fost in direct pe toate posturile,dar presa ,de ce nu da nregistrarile in fata /?????

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 Octombrie 2016, 23:40
Postat de aldo_m pe 28 Octombrie 2016, 18:28

sumudica asa cum al considera unii a castigat un campionat contra l ui gigi contra arbitrilor si contra lui fcsb cand ai cate un vali cretu in fiecare echipa si tot castigi inseamna ca esti bun si ce-a facut reghe in europa ca am vazut ce-a facut ninel

Inca un dinamovist certat cu gramatica :)))

pol1iasi
pol1iasi  •  28 Octombrie 2016, 23:33
Postat de Adrian Și Atât pe 28 Octombrie 2016, 18:58

Alo directiunea GSP... priviti hal de exprimare: ”Astăzi a fost rândul antrenorului Astrei să-l înțepe pe Marius Șumudică. ” vi se pare OK? Pute.i căuta măcar cu 8 clase redactorii, ce dumnezeu! Prefer sa se scrie cu greseli gramaticale si nu perfect gramatical dar fara logica...

Tu vorbesti ma? Tu, care scrii Dumnezeu cu "d" mic??? Pacatosule..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează