FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, despre ofertele trimise de steliști pentru fotbaliștii Astrei: "Da, dacă au nevoie, le dăm toată echipa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 21:52

În ultimele luni campioana a vrut mai mulți jucători ai giurgiuvenilor.

"Păi la noi toată lumea e curtată de Steaua. Am văzut azi și ceva cu Silviu Lung. S-a scris și despre De Amorim și Alibec.

Pînă la urmă cred că vor toată echipa. Da, dacă au nevoie, le dăm tot ce vor. Eu n-am de ce să mă duc acolo.

Poate dacă îmi face și mie oferta la magazie, cine știe. Am văzut că-s îmbrăcați frumos", a glumit Marius Șumudică la Dolce.

Denis Alibec, William De Amorim, Silviu Lung, Valerică Găman, Constantin Budescu, Junior Morais și Gabriel Enache sînt jucătorii despre care s-a vehiculat că ar fi doriți de campioni.

Dintre aceștia doar Găman și Enache au șanse ca pînă la urmă să îmbrace tricoul campioanei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
hanmocar
hanmocar  •  31 Ianuarie 2016, 16:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  31 Ianuarie 2016, 15:28
Postat de andyandrei2015 pe 31 Ianuarie 2016, 01:45

ramai nul ba sumulica

Ar fi cazul să renunțați la eternele frustrări 5teliste și să recunoașteți că Șumudică este Antrenor. Cu A mare pentru că are valoare și a demonstrat-o inclusiv în meciurile contra 5telei. Deși Astra are serioase probleme financiare și nu numai, deși jucătorii sunt neplătiți de luni bune, Sumudică a dus echipe pe locul 1. Dacă ar fi antrenat 5teaua ați fi spus că Șumudică este cel mai bun antrenor, l-ați fi pupat nonstop în dos. Fiți măcar o dată în viață cinstiți și corecți! Este atât de greu????

planetfun
planetfun  •  31 Ianuarie 2016, 14:16

te luam ma si pe tine !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează