FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Şumudică dezvăluie atuul Stelei: ”Nu Marica e cel mai bun transfer”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 23:06

Marius Șumudică nu crede că Marica va fi principala armă a Stelei în lupta pentru titlu.

Tehnicianul Astrei a vorbit la superlativ despre omologul său de pe banca ”roș-albaștrilor”, despre care spune că e cel mai mare atu al campioanei.

Cred că Reghecampf e cel mai bun transfer făcut de Steaua. Se vede în jocul Stelei că are un staff profesionist. Vom vedea ce se va întîmpla cu Marica. Fără nici o ironie, întoarcerea lui Reghecampf le dă şanse mai mari steliştilor de a lua campionatul. Pînă la urmă, Steaua-i Steaua și e normal să aibă șanse mari la titlu”, a spus Marius Șumudică la DolceSport.

Astra are șase puncte avans în fața Stelei cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat. Punctele se vor înjumătăți însă după intrarea în play-off.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Ianuarie 2016, 08:56

...fcsb nu termina pe trei ...nici pe trei nu termina ...

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  15 Ianuarie 2016, 01:45

Sunt de acord cu Sumudica. Reghe e un antrenor bun. Rolul sau la echipa nu e acela de a-i multumi pe adversari sau de a face pe placul jucatorilor, ci de a-si atinge obiectivele.

1425838917717550
John Milne  •  15 Ianuarie 2016, 01:26
Postat de gerulozaurus pe 15 Ianuarie 2016, 01:15

" Pînă la urmă, Steaua-i Steaua și e normal să aibă șanse mari la titlu” al dq, nu mai e FCSB acum ?:))

Pregateste venirea lui Budescu sarlatanul asta . :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează