FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șumudică dezvăluie: "Gigi Becali m-a sunat și i-am explicat situația"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 12:13

Marius Șumudică, actual antrenor la Kayserispor, a vorbit despre situația lui Denis Alibec, atacantul de la FCSB pe care l-a pregătit la Astra, dezvăluind că a discutat cu jucătorul și cu Gigi Becali.

"Am vorbit cu Alibec, după aceea am vorbit și cu patronul Stelei. M-a sunat și i-am explicat situația. Lui Alibec i-am spus ce cred eu și ce trebuie să facă. Și cu mine avea ieșiri de genul ăsta, la început, după care mi l-am făcut prieten. În doi ani de zile nu am avut niciun conflict cu el. Știam să fiu scut între el și club, știam să îi fac și pe ceilalți să înțeleagă că avem nevoie de el. Îi acceptam anumite capricii, dar niciodată nu a făcut la Astra ceea ce a făcut la FCSB. Adică nu am plătit niciun termopan.

 E de prisos să mai spun eu ce înseamnă Alibec. Dar cum îți așterni, așa dormi. Eu am mai vorbit cu el, ca prieten și sfătuitor. I-am spus că nu e normal ce face, că îngreunează și munca antrenorului. Îi știrbește autoritatea. Alibec are valoare, nu trebuie să o contestăm. Nu cred că e vreun jucător de valoarea lui Alibec, care să poată avea ofertă în jurul a 10 milioane și să poată fi vândut", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali a rămas mască după ce a vorbit cu Denis Alibec: "Asta mi-a zis"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2017, 14:53

Sumi, lasa rolul asta de dadaca. Fa-ti treaba cum sti mai bine in Turcia. Lasa-i pe Becali, pe Dica, pe Alibec, pe FCSB.

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2017, 14:19

Mai Sumudica,nu mai fi ma *** lu Becali !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  26 Octombrie 2017, 14:26

Sumudica se contrazice singurel!Pai ori a avut ceva conflicte la inceput ori nu a avut deloc!!!Apoi Sumudica nu trebuie sa uite ca acum declaratiile raman!Sumudica a avut meciuri cu Alibec cand acesta era schimbat sau cand facea tusa!De asemeni el care injura...era normal sa permita si jucatorilor.Repet!Declaratiile raman si in cazul lui il dau de gol!Netul este plin!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează