FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Șumudică discută cu Reghecampf despre jucătorii aduși de Steaua de la Astra: "Am vorbit alalteieri" » Ce spune despre foștii săi elevi

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 21:56

Prezent la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, Marius Șumudică a vorbit despre jucătorii transferați de Steaua de la Astra.

"Denis Alibec e sub potențialul lui. La Astra era mult mai bun. Este o altă metodă. Schimbi grupul, nu este deloc ușor. Eu vorbesc cu Reghe. Am vorbit si ieri, alalăieri. Și el a renunțat la câteva zile de cantonament. Este mai permisiv în privința programului. Jucătorul, indiferent de ce-i permiți, nu cred că se mai gandește la ceva când intră pe teren. 

Boldrin la mine juca în altă poziție. Îl foloseam ca inter sau lângă mijlocașul defensiv. Îl foloseam mai jos. Îi e greu sa joace cu spatele la poartă și fuge de contacte.

De Amorim nici la mine nu mai era în formă. Era într-un con de umbră."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1763887750508605
Calin Francu  •  14 Martie 2017, 08:03

Nu asta e diferenta ci faptul ca la Steaua e presiunea rezultatelor plus faptul ca toate echipele joaca la singe cu ei, trebuie sa dai 100% in fiecare meci si sa joci concentrat tot timpul, pe cind la celelalte echipe inclusiv Astra de multe ori adversarii o lasau mai moale ca sa nu zic altceva si normal ca ieseai in evidenta mai usor fara mare efort. Cu Steaua toti se daruiesc si joaca cu ambitie si daca nu esti fotbalist si nu esti serios nu faci fata. Cu vrajeala nu merge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează