FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Şumudică, după victoria care îi aduce pe stelişti pe primul loc: "Mi-e scîrbă de titlul pe care îl ia Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 23:11

Astra a învins ASA Tg. Mureş, 3-1, şi i-a ajutat pe stelişti să treacă pe primul loc. Marius Şumudică a explicat la final ardoarea cu care a jucat formația sa.

"A fost multă presiune pe mine, dar ne-am dorit foarte mult să terminăm cu capul sus şi punem capăt speculaţiilor. Echipa a jucat foarte bine, am învins trupa de pe primul loc şi am demonstrat că sîntem mai buni. Vreau ca lumea să vadă că această echipă, cu Şumudică la timonă, se poate bate la titlu.

Vreau să îi spun lui Sepsi că Şumudică nu a luat nici o valiză cu bani.

Pe mine nu mă interesează ce face Steaua.  Îmi doresc din tot sufletul să se încurce în ultimul meci şi ASA să ia titlu.Este un titlu mincinos pe care îl ia Steaua, pentru că Şumudică i-a făcut campioni! Mi-e scîrbă de titlul pe care îl vor lua. Îmi pare rău de ASA, dar nu puteam să mă dau la o parte chiar dacă pe steliști nu îi înghit nici cu 10 kile de lămîi", a spus Şumudică la DigiSport.

"Să-i fie rușine lui Duckadam pentru că a zis că Șumudică e cel mai antipatic om din fotbalul românesc! Uite că Șumudică l-a făcut campion!" Marius Șumudică, antrenor Astra

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (194)
flomar12
flomar12  •  26 Mai 2015, 18:04

Dar rezervele Stelei au castigat Cupa Ligii in care majoritatea echipelor au jucat cu prima echipa; si daca jucau cu titularii era acelasi rezultata poate 1-2; 2-3. nu aveau motivatie erau campioni de ce sa traga; acum Astra in schimb cu cat e mai sus ca atata mai multi pistari.Nu?

dinarad
dinarad  •  25 Mai 2015, 12:35

Băi Șumudică știu ca probabil nu vei mai călca prin Giulesti și-mi pare bine pentru că esti dus cu capul. Dacă ar fi avut si ji.godiile alea steliste puțină onoare și și-ar fi făcut și ei procese de astea de conștiință ca tine , nu ar mai fi avut nici măcar UN SFERT din campionatele cîștigate pe care le au acuma și plus de asta s-ar fi desființat dupa Revoluție. Esti un *** și îmi pare bine (dupa cum am mai spus) că o să ai probleme cu nebunii ăia din Giulești.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  25 Mai 2015, 11:20
Postat de Cornaciu Raul pe 25 Mai 2015, 11:05

Dar Steaua at la meciul cu Viitorul de ce a jucat cu rezervele?Daca juca Astra cu rezervele murea Ciobanu. Sumi a dat dovada de fair play. oricum nu mai au nici o sansa sa urce in clasament aproape.

chiar daca nu o mai poate depasi pe cfr, astra a urcat pe 4 (datorita victoriei de aseara ), dar poate fi depasita de petrolu in ultima etapa.

Vezi toate comentariile (194)
Comentează