FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Șumudică, după victoria Stelei: "Suntem o țară de steliști! Ei au meritat victoria!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 22:39

 Marius Șumudică a fost mai fair-play ca niciodată și a recunoscut supremația Stelei în meciul câștigat de roș-albaștri în fața Astrei, scor 2-0.

" Steaua a fost mai bună decât noi și a meritat victoria. Am luat gol în urma unei faze fixe. Știam că au jucători de viteză. Au fost mult mai determinați decât noi. Îi felicit pentru jocul pe care l-au făcut în seara asta. În momentul de față s-a relansat campionatul.

Când eu am spus că ei au prima șansă la campionat toți au spus că sunt ironic. Așa se întâmplă când joci cu atâția spectatori în tribune. Asta e, suntem o țară de steliști! Steaua a meritat victoria. Echipa campioană va fi Steaua. Dacă vom cădea de pe locul 3 mai jos abia atunci vom avea presiune", a declarat Șumudică la Dolcesport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 17:30
Postat de zecs93 pe 14 Martie 2016, 03:26

***

paasstiillelele

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 17:30
Postat de zecs93 pe 14 Martie 2016, 03:22

Azi Astra a oferit un spectacol de papusi cum rar mai vezi in fotbal, sa vazut clar fratilor ca nu au vrut sa marcheze, nu e posibil sa nu marchezi acolo din 5-6 m singur cu portaru, basca ca ia mai impins putin de la spate si tudor pe fcspisti ( ca intotdeauna) cand nu dai penalty pentru astra la intrarea aia de k1 sau cand bourceanu il faulteaza grosolan pe boldrin si cu toate ca mai avea 1 galben, tudor ii e frica sa duca mana la buzunar sa scoata si al 2 galben cumva sa nu aiba interdictie pe la muntele Athos cand se mai duce, doar nu vrea sa-l tradeze pe jiji care e om bun si a demonstrat faptic ( vb lui crotalie) !!! Cartile sunt facute fratiloooooor, puterea de elita a manelistilor de la pitesti e prea puternica, asta e, campioana sa decis din seara asta, fac pariu suta mie ca fcsp nu va mai pierde un meci pana cand vor da din nou de Dinamo care a ramas singura luptatoare dintre restu caprelor !!! Mi-e scarbaaa rau de ce hal de campionat avem !!! Rushine Sumudica, pentru 90 de min ti-ai schimbat tarifu si ai devenit pupator de branza !!!

ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea,nu e cazu tau,m am convins,esti un caz ra tat

john.peris
john.peris  •  14 Martie 2016, 09:40

De acord cu Sumudica, Lovin stelist (vezi primul gol ) De Amorim stelist ( inexistent ) Gaman stelist ( probabil a semnat deja ) puscariasii au trecut la butoane !!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close