FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Șumudică e dezamăgit: "Asta e, în viață trebuie să-ți dai seama cu ce oameni lucrezi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 23:09

Marius Șumudică a învins Viktoria Plzen cu Astra, 2-1 în Cehia, primul gol aparținându-i lui Alibec. Antrenorul spune că după meci a fost contactat pentru transferul atacantului acontat deja de Steaua.

"A venit un prieten din Praga la meciul cu Plzen și mi-a zis că pe Alibec îl vor echipele din oraș, i-am spus că deja a fost cumpărat de Steaua. Sper ca atunci când va ajunge acolo să nu mai spună lumea că e nepregătit, cum se spune acum de Boldrin și de De Amorim. Sunt de două luni jumate la Steaua, cine să-i pregătească? Eu?!", a declarat Șumudică.

"Am vorbit cu patronul acum câteva zile, nu mi-a picat bine discuția. Nu am fost apreciat de nici un fel pentru ceea ce am făcut până acum, m-a deranjat foarte mult, m-am simțit ca un antrenor pe care-l lua de la Rocar București. Asta e, în viață trebuie să-ți dai seama cu ce oameni lucrezi" Marius Șumudică despre Ioan Niculae

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2016, 09:57
Postat de jony1973 pe 22 Octombrie 2016, 07:59

Spre deosebire de Contra care nu a demonstrat nimic in antrenorat, SUMUDICA da dovada ca stie sa creeze echipe. Este cu adevarat un antrenor.

Pana una alt a demonstrat ca e un circar. Campionatul ala cu care se lauda a fost o făcătură, o furaciune. Dar ma rog, anumite persoane din acest domeniu nici măcar nu spun "furat"....ei spun "luat". "Hai sa ii luam lu'asta portofelul". Cam asta e Tilica. Sa nu uitam declarația lui Mutu ca aduce indieni la echipa. Pana una alta incepe cu antrenorul.

red_dog72
red_dog72  •  22 Octombrie 2016, 08:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  22 Octombrie 2016, 08:04
Postat de samertx pe 22 Octombrie 2016, 01:34

fecesebe e echipă mare, trebuie măsuri extreme, să nu-i mai lase să hălăduiască în Europa că ne fac palmaresul extern praf. Treabă serioasă, sucă! :))

O așteptăm pe Dinamo in cupele europene sa ne ridice coeficientul țării la cote maxime. Doua echipe românești direct in CL.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează