FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Şumudică explică gesturile obscene: "I-am făcut semn secundului că Buga nu are sînge în «instalaţie»"

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 18:56

Marius Şumudică, antrenorul echipei FC Braşov, a explicat motivele pentru care a fost eliminat la partida cu Steaua, pierdută de "stegari" cu scorul de 0-1.

"Făceam semn că Buga nu are sînge în instalaţie. N-aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu la partida cu Steaua. De la încălzire, cîte înjurături, cîte scuipături... Am un temperament coleric.

L-am văzut pe domnul Nica fugind primul pe scări la pauză. I-am spus că am primit mesaje pe telefon că nu a fost penalty. Mi-a făcut semn să merg mai departe şi cînd a venit toată brigada a spus: "Aţi auzit? Să îl daţi afară!".  Am aruncat cu sticla de apă în pămînt de nervi la ratarea lui Cristescu, pentru că îmi doream foarte mult să cîştig cu Steaua.

Nu am făcut nici un gest la adresa spectatorilor, la adresa arbitrlor. Pur şi simplu m-am întors către secundul meu şi i-am spus că Buga nu are sînge în instalaţie. Pe foate scrie injurii la adresa arbitrilor, proteste repetate, aruncta cu o sticlă de apă spre noi. Sînt total nevinovat. Nu am făcut absolut nimic ca să fiu eliminat. Am pierdut printr-o viciere de rezultat. Poate Steaua nu ne bătea, poate Steaua ieşea la joc şi o prindeam pe contraatac în repriza a doua. Toată lumea a recunoscut că nu a fost penalty.

Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa ceva, eu sînt singurul care am de suferit. Bine. şi echipa, implicit. Plăteşte şi Nica? Şi eu ce să fac dacă peste trei etape arbitrează iar? Cu ce mă încălzeşte", a spus Marius Şumudică la "DigiSport Special".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
aurelyan_13
aurelyan_13  •  30 Noiembrie 2011, 00:35
Postat de claudiano pe 28 Noiembrie 2011, 23:21

huligani de oieri needucati ...mai aveti tupeul sa comentati aici...nu veniti voi la BRASOV? hmmmm...o sa va asteptam in urale si sticle in cap

Ii asteptati cu mamele voastre pe care o sa le vindeti la jumatate de ora.Ciubuc nene,ciubuc.

borat101
borat101  •  29 Noiembrie 2011, 08:51
Postat de tardelli pe 28 Noiembrie 2011, 22:46

@Borat101/ cu parapanta sa te dai tu luaind drept tinta w.c-ul [buda,umblatoare] din fundul curtii tale.si daca mai poti lua inca o persoana ia-l si pe @stefan888

Vezi ca dai definitie la: Cum sa fii hapsan de babalau la creier.

borat101
borat101  •  29 Noiembrie 2011, 08:49
Postat de amicu pe 28 Noiembrie 2011, 23:26

ok..sa spunem ca ai dreptate...(desi nu ai). dar costea ce cauta cu talpa spre tibiile lui Felgeiras? e cam aceeasi chestie pe care o invoci tu. 1. costea este in cadere, dinainte sa ajunga portarul la el. 2. portarul iese la minge in intampinare, insa cand vede ca jucatorul advers este cazut, RIDICA PICIOARELE SA EVITE UN CONTACT, O EVENTUALA ACCIDENTARE URATA A ADVERSARULUI. 3. revezi faza si iti dai seama, ca atunci cand portarul vede jucatorul la picioare, ridica piciorul drept mai sus. tocmai pentru a-l feri 4. Daca portarul nu sarea peste atacant, era secerat de catre acesta si se dadea fault in atac.

Nu ai ce sa le explici la hapsanii astia, sunt doar 2-3 care se agita degeaba barem. Pe zi ce trece se vede ca stelistilor incepe sa li se aprinda becul.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează